Grand Yazici Club Marmaris Palace

Created with Sketch. Мармарис, Турция Карта
Not Rated from 0 review
0/5
100% of guests recommend
Grand Yazici Club Marmaris Palace:

 

Оферта „Ранно записване“

Резервирай от 01.03. до 15.03.

 

 

Ценова таблица:
Начин на плащане:

1. Първо плащане 20% при резервация;

2. Второ плащане 30% до 15.04.2023 г.;

3. Трето плащане 50% до 21 дни преди почивката.

 

Цената включва:

* Хотелско настаняване на избрания брой нощувки и база на изхранване;

* Обслужване на място в Турция от представител на фирмата партньор на Sineva Travel Ltd.

 

Цената не включва:

* Оферта „Късна анулация“ - безплатно анулиране до 5 дни преди почивката при 3% доплащане към пакета;

* Mедицинска застраховка към ЗК Лев Инс АД с покритие 5000 евро за лица до 69 г. - 1,50 лв. на човек на ден;

* Медицинска застраховка към ЗК Лев Инс АД с покритие 5000 евро за лица от 70 г. до 84 г. - 3 лв. на човек на ден;

* Застраховка "Отмяна на пътуване" - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулации;

* Допълнителни екскурзии на място в курорта.

 

Общи условия

Анулации и неустойки:

1. Потребителят има право да анулира резервацията си, при което му се удържат следните неустойки според момента на отказ:

а) до 60 дни преди датата на настаняване - неустойка в размер на 50 лв на стая;

б) от 59 дни до 30 дни преди датата на настаняване - неустойка в размер на депозита;

в) от 29 дни до 15 дни преди датата на настаняване - неустойка в размер на 70% от общата стойност на договора;

г) при по-малко от 15 дни преди датата на настаняване - неустойка в размер на 100% от общата стойност на договора.

2. Остатъкът от внесената сума, след приспадане на дължимите неустойки, не се възстановява и остава под формата на ваучер за нови резервации, направени в период до 12 месеца от момента на отказа.

3. За всяка промяна относно резервацията (период, хотел, транспортно средство или име на пътуващ), след първоначалното записване, се удържа такса обслужване в размер на 50 лв. Не важи при промяна на всички имена в стая, което хотелът приема като нова резервация и се таксува по актуални ценови условия. Всяка промяна по резервация се таксува и заплаща по актуалните към момента на промяна ценови условия.

4. При анулация на пътуването поради болест или други лични причини, свързани с Потребителя, същият дължи на Туроператора неустойка в съответствие със сроковете на анулация и в размерите по т.10.1. Туроператорът има право да удържи стойността на начислената неустойка от извършените плащания по договора.

5. В случай, че Потребителт прекрати своята почивка /екскурзия/ през времетраенето й по свое желание, всички допълнителни разходи, включително и транспортните, са за негова сметка. В този случай не може да има претенции за връщане на част от стойността на заявените услуги.

6. Неявяване на туриста на мястото на тръгване, мястото на настаняване или нарушението на срока за доплащане от страна на туриста се счита за отказ от пътуване. В тези случаи влизат в сила посочените при отказ от пътуване неустойки.

Застраховки:

1. Застрахователят, с когото Туроператорът е сключил застрахователен договор по чл. 97 от Закона за туризма е ЗК „Лев Инс“ АД, гр. София, бул. „Симеоновско Шосе“ №67А, ЕИК 121130788, тел. +359 2 8055333, www.lev-ins.com, с полица № 13062210000440 / 19.04.2022 г. и застрахователна сума 25 000 лв.

2. Туроператорът предлага на Потребителя сключването на доброволна или задължителна застраховка „медицински разходи при болест и злополука на туриста" от името и за сметка на лицензиран застраховател при пътувания извън страната. Задължителната застраховка може да не се сключи, когато Потребителят представи пред Туроператора валидна полица за сключена дългосрочна застраховка „медицински разходи при болест и злополука на туриста", чийто период на валидност обхваща и периода на договора за конкретното пътуване. В този случай Туроператорът прилага копие от застрахователната полица към договора по чл. 84, ал. 1 от Закона за туризма.

3. Туроператорът предоставя на Потребителя информация за условията за сключване на доброволна или задължителна застраховка за покриване на разходите за съдействие, включително репатриране на пътуващия в случай на злополука, болест или смърт, към ЗК „Лев Инс“ АД, гр. София, бул. „Симеоновско Шосе“ №67А, ЕИК 121130788, тел. +359 2 8055333, www.lev-ins.com.

4. Съгласно Общите условия по застраховка „медицински разходи при болест и злополука на туриста", задължение на Потребителя при настъпване на застрахователно събитие е да уведоми асистиращата компания незабавно чрез обаждане на телефона, посочен на полицата и в инструкциите, давани на клиентите, както и да изпълни всички указания на асистиращата компания, представител на Застрахователя. Само след непосредствено информиране на застрахователната компания и координирането от нейна страна на Вашите действия, ще Ви бъде предоставено безплатно /или с последващо компенсиране на разходитe/ обслужване в съответствие със застрахователната полица. Потребителят е длъжен да предостави на Застрахователя при поискване пълна информация за настъпилото събитие и да съдейства за изясняване на обстоятелствата и фактите, касаещи застрахователното събитие.

5. Потребителят има възможност при свое желание и допълнително заплащане да сключи допълнителна доброволна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 82, ал. 1, т. 8 от ЗТ, покриваща разходите за анулиране на пътуването поради здравословни причини на пътуващия и негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора. В зависимост от възрастта на туриста, стойността на застраховката е между 3% и 8% начислени върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване.

6. Туроператорът предоставя на Потребителя информация за условията за сключване на доброволна застраховка “Отмяна на пътуване” към ЗК „Лев Инс“ АД, гр. София, бул. „Симеоновско Шосе“ №67А, ЕИК 121130788, тел. +359 2 8055333, www.lev-ins.com.

Минимален брой участници:

При самолетен транспорт - 100 души; При автобусен транспорт - 35 души; При собствен транспорт - няма изискване. В случай че този брой не бъде набран, Потребителят ще бъде уведомен в следните срокове:

а) 20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност по-голяма от 6 дни;

б) 7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност от 2 до 6 дни;

в) 48 часа преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност по-малка от 2 дни.

Паспортни, визови и здравни изисквания:

а) Паспортни изисквания: При пътуване извън страната: Международен паспорт. Неговата валидност е необходимо да бъде в съответствие със законите на избраната за пътуване държава.

б) Визови изисквания: При пътуване извън страната: Няма. В случай че има визови изисквания, те ще бъдат упоменати в т. 5 от Договора за туристически пакет.

в) Медицински изксвания: При пътуване извън страната: Няма. В случай че има медицински изисквания, те ще бъдат упоменати в т. 5 от Договора за туристически пакет.

Програма на пътуване:

1. Самолетна програма:

Ден 1: Излитане от България с директен чартърен полет. Посрещане от фирмата партньор на туроператора. Трансфер до хотела. Настаняване. Нощувка.

Ден 2-7: Свободно време за плаж и почивка. Възможност за посещение на допълнителните екскурзии на място, предложени от фирмата партньор, които се заявяват и заплащат на място.

Ден 8: След закуска освобождаване на стаите и трансфер до летището за директен чартърен полет до България.

2. Автобусна програма:

Ден 1: Отпътуване от България следобед с автобус. Пристигане на следващия ден в избрания хотел. Настаняване. Нощувка.

Ден 2-8: Свободно време за плаж и почивка. Възможност за посещение на допълнителните екскурзии на място, предложени от фирмата партньор, които се заявяват и заплащат на място.

Ден 9: След закуска освобождаване на стаите и отпътуване от хотела. Пристигане на следващия ден преди обяд в България.

3. Собствен транспорт:

Програмата на пътуване се определя индивидуално от всеки клиент.

Check In 12:00 pm
Check Out 12:00 pm
Hotel Policies

ОПИСАНИЕ

Местоположение: 

Grand Yazici Club Marmaris Palace се намира на 98 км от летището в Даламан, на 6 км от центъра на Мармарис и на 2 км от Ичмелер. Хотелът е разположен на брега на морето. 

В хотела:

Хотелът се състои от основна сграда и 24 двуетажни и триетажни вили. На територията на хотела има основен ресторант, 3 а-ла-карт ресторанта (турски, морски и италиански), няколко бара, 2 открити басейна, вътрешен басейн, фитнес, СПА център, салон за красота, детски клуб (4-12 години), детски басейн с пързалки, конферентна зала и анимация за възрастни и деца.

Стаи: 

В хотелската част има 148 стандартни стаи и 29 едностайни фамилни стаи.  Вилите разполагат с 226 стандартни стаи и 20 двустайни фамилни стаи. Всички стаи са оборудвани с климатик, телевизор, телефон, минибар, сейф, баня с душ или вана, сешоар и балкон. Стаята се почиства всеки ден, а бельото се сменя 3 пъти в седмицата. 

 • Стандартни стаи - с максимален капацитет до 3-ма души. Разполагат със спалня и едно единично легло, климатик, телевизор, телефон, минибар, сейф, баня с душ или вана, сешоар и балкон. Стаите имат изглед към морето или към градината. 
 • Клубна стая във вилите - с  максимален капацитет до 2-ма възрастни и 2 деца. Стаята разполага с двойно легло, едно единично легло и комфортно допълнително легло, климатик, телевизор, телефон, минибар, сейф, баня с душ или вана, сешоар и балкон. Стаите имат изглед към морето или към градината. 
 • Фамилна стая - с максимален капацитет до 4-ма възрастни и 1 дете. Стаята разполага с двойно легло, разтегателен диван, климатик, телевизор, телефон, минибар, сейф, баня с душ или вана, сешоар и балкон. Стаите имат изглед към морето или към градината.

Плаж:

 • Пясъчен, изкуствена платформа
 • Чадъри, шезлонги, матраци - безплатно 
 • Кърпи - срещу депозит.

За децата: 

 • Детски басейн 
 • Детска площадка 
 • Мини-клуб (4-12 годнини)
 • Детски пързалки

Безплатни услуги: 

Турска баня, сауна, аеробика, водна гимнастика, мини-футбол, фитнес център, дартс, тенис на маса, билярд, волейбол, баскетбол, шоу-програми, паркинг.

Платени услуги: 

Масаж, пилинг, водни моторни спортове, видео игри, фризьорски салон, козметик, TALASSO & SPA–център, лекарски кабинет, осветление на тенис кортовете, велосипеди,  пералня, химическо чистене, коли под наем, бавачка.

Забележка:

Администрацията на хотела има право да внася изменения без предварително предупреждение.

Местоположение: 

Grand Yazici Club Marmaris Palace се намира на 98 км от летището в Даламан, на 6 км от центъра на Мармарис и на 2 км от Ичмелер. Хотелът е разположен на брега на морето. 

В хотела:

Хотелът се състои от основна сграда и 24 двуетажни и триетажни вили. На територията на хотела има основен ресторант, 3 а-ла-карт ресторанта (турски, морски и италиански), няколко бара, 2 открити басейна, вътрешен басейн, фитнес, СПА център, салон за красота, детски клуб (4-12 години), детски басейн с пързалки, конферентна зала и анимация за възрастни и деца.

Стаи: 

В хотелската част има 148 стандартни стаи и 29 едностайни фамилни стаи.  Вилите разполагат с 226 стандартни стаи и 20 двустайни фамилни стаи. Всички стаи са оборудвани с климатик, телевизор, телефон, минибар, сейф, баня с душ или вана, сешоар и балкон. Стаята се почиства всеки ден, а бельото се сменя 3 пъти в седмицата. 

 • Стандартни стаи - с максимален капацитет до 3-ма души. Разполагат със спалня и едно единично легло, климатик, телевизор, телефон, минибар, сейф, баня с душ или вана, сешоар и балкон. Стаите имат изглед към морето или към градината. 
 • Клубна стая във вилите - с  максимален капацитет до 2-ма възрастни и 2 деца. Стаята разполага с двойно легло, едно единично легло и комфортно допълнително легло, климатик, телевизор, телефон, минибар, сейф, баня с душ или вана, сешоар и балкон. Стаите имат изглед към морето или към градината. 
 • Фамилна стая - с максимален капацитет до 4-ма възрастни и 1 дете. Стаята разполага с двойно легло, разтегателен диван, климатик, телевизор, телефон, минибар, сейф, баня с душ или вана, сешоар и балкон. Стаите имат изглед към морето или към градината.

Плаж:

 • Пясъчен, изкуствена платформа
 • Чадъри, шезлонги, матраци - безплатно 
 • Кърпи - срещу депозит.

За децата: 

 • Детски басейн 
 • Детска площадка 
 • Мини-клуб (4-12 годнини)
 • Детски пързалки

Безплатни услуги: 

Турска баня, сауна, аеробика, водна гимнастика, мини-футбол, фитнес център, дартс, тенис на маса, билярд, волейбол, баскетбол, шоу-програми, паркинг.

Платени услуги: 

Масаж, пилинг, водни моторни спортове, видео игри, фризьорски салон, козметик, TALASSO & SPA–център, лекарски кабинет, осветление на тенис кортовете, велосипеди,  пералня, химическо чистене, коли под наем, бавачка.

Забележка:

Администрацията на хотела има право да внася изменения без предварително предупреждение.

Rooms

Room

Created with Sketch.
x1

Owner

Kaloyan

Member Since 2021

СЪСЕДНИ ХОТЕЛИ