Korumar Ephesus Beach & Spa Resort

Created with Sketch. Кушадасъ, Турция Карта
Excellent from 80 reviews
5/5
100% of guests recommend
Korumar Ephesus Beach & Spa Resort:
Korumar Ephesus Beach & Spa Resort е един от най-луксозните и предпочитани хотели в Кушадасъ! Той е открит през 2018 г. и веднага се нарежда на челни позиции в международните рейтингови сайтове. Разположен е директно на брега на морето, има широка собствена плажна ивица с фин и ситен пясък, подходящ за чудесна почивка. Хотелът предлага огромен аквапарк с многобройни водни пързалки, големи басейни, 24-часов Ultra All Inclusive, луксозно настаняване, отлична кухня, детски клуб с много атракции, модерен спа център, богата анимационна програма и безкрайни възможности за забавление. Той е чудесен избор за хора, търсещи отлично качество!

 

Оферта „Ранно записване“

Резервирай от 01.03. до 15.03.

 

 

Ценова таблица:
Начин на плащане:

1. Първо плащане 20% при резервация;

2. Второ плащане 30% до 15.04.2023 г.;

3. Трето плащане 50% до 21 дни преди почивката.

 

Цената включва:

* Транспорт с комфортни автобуси, лицензирани за международен превоз на пътници;

* 7 нощувки в избрания хотел на съответната база на изхранване;

* Медицинска застраховка към ЗК Лев Инс АД с покритие 5000 еврo за лица до 69 г;

* Магистрални и фериботни такси;

* Представител по време на пътуването;

* Обслужване на място в Турция от представител на фирмата партньор на Sineva Travel Ltd.

 

Цената не включва:

* Медицинска застраховка към ЗК Лев Инс АД с покритие 5000 еврo за лица от 70 г. до 84 г. - 15 лв. на човек;

* Застраховка „Отмяна на пътуване“ - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулации;

* Доплащане за предно място в автобуса (1-ви, 2-ри, 3-ти ред) - 30 лв;

* Допълнителни екскурзии на място в курорта.

 

Общи условия

Анулации и неустойки:

1. Потребителят има право да анулира резервацията си, при което му се удържат следните неустойки според момента на отказ:

а) до 60 дни преди датата на настаняване - неустойка в размер на 50 лв на стая;

б) от 59 дни до 30 дни преди датата на настаняване - неустойка в размер на депозита;

в) от 29 дни до 15 дни преди датата на настаняване - неустойка в размер на 70% от общата стойност на договора;

г) при по-малко от 15 дни преди датата на настаняване - неустойка в размер на 100% от общата стойност на договора.

2. Остатъкът от внесената сума, след приспадане на дължимите неустойки, не се възстановява и остава под формата на ваучер за нови резервации, направени в период до 12 месеца от момента на отказа.

3. За всяка промяна относно резервацията (период, хотел, транспортно средство или име на пътуващ), след първоначалното записване, се удържа такса обслужване в размер на 50 лв. Не важи при промяна на всички имена в стая, което хотелът приема като нова резервация и се таксува по актуални ценови условия. Всяка промяна по резервация се таксува и заплаща по актуалните към момента на промяна ценови условия.

4. При анулация на пътуването поради болест или други лични причини, свързани с Потребителя, същият дължи на Туроператора неустойка в съответствие със сроковете на анулация и в размерите по т.10.1. Туроператорът има право да удържи стойността на начислената неустойка от извършените плащания по договора.

5. В случай, че Потребителт прекрати своята почивка /екскурзия/ през времетраенето й по свое желание, всички допълнителни разходи, включително и транспортните, са за негова сметка. В този случай не може да има претенции за връщане на част от стойността на заявените услуги.

6. Неявяване на туриста на мястото на тръгване, мястото на настаняване или нарушението на срока за доплащане от страна на туриста се счита за отказ от пътуване. В тези случаи влизат в сила посочените при отказ от пътуване неустойки.

Застраховки:

1. Застрахователят, с когото Туроператорът е сключил застрахователен договор по чл. 97 от Закона за туризма е ЗК „Лев Инс“ АД, гр. София, бул. „Симеоновско Шосе“ №67А, ЕИК 121130788, тел. +359 2 8055333, www.lev-ins.com, с полица № 13062210000440 / 19.04.2022 г. и застрахователна сума 25 000 лв.

2. Туроператорът предлага на Потребителя сключването на доброволна или задължителна застраховка „медицински разходи при болест и злополука на туриста" от името и за сметка на лицензиран застраховател при пътувания извън страната. Задължителната застраховка може да не се сключи, когато Потребителят представи пред Туроператора валидна полица за сключена дългосрочна застраховка „медицински разходи при болест и злополука на туриста", чийто период на валидност обхваща и периода на договора за конкретното пътуване. В този случай Туроператорът прилага копие от застрахователната полица към договора по чл. 84, ал. 1 от Закона за туризма.

3. Туроператорът предоставя на Потребителя информация за условията за сключване на доброволна или задължителна застраховка за покриване на разходите за съдействие, включително репатриране на пътуващия в случай на злополука, болест или смърт, към ЗК „Лев Инс“ АД, гр. София, бул. „Симеоновско Шосе“ №67А, ЕИК 121130788, тел. +359 2 8055333, www.lev-ins.com.

4. Съгласно Общите условия по застраховка „медицински разходи при болест и злополука на туриста", задължение на Потребителя при настъпване на застрахователно събитие е да уведоми асистиращата компания незабавно чрез обаждане на телефона, посочен на полицата и в инструкциите, давани на клиентите, както и да изпълни всички указания на асистиращата компания, представител на Застрахователя. Само след непосредствено информиране на застрахователната компания и координирането от нейна страна на Вашите действия, ще Ви бъде предоставено безплатно /или с последващо компенсиране на разходитe/ обслужване в съответствие със застрахователната полица. Потребителят е длъжен да предостави на Застрахователя при поискване пълна информация за настъпилото събитие и да съдейства за изясняване на обстоятелствата и фактите, касаещи застрахователното събитие.

5. Потребителят има възможност при свое желание и допълнително заплащане да сключи допълнителна доброволна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 82, ал. 1, т. 8 от ЗТ, покриваща разходите за анулиране на пътуването поради здравословни причини на пътуващия и негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора. В зависимост от възрастта на туриста, стойността на застраховката е между 3% и 8% начислени върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване.

6. Туроператорът предоставя на Потребителя информация за условията за сключване на доброволна застраховка “Отмяна на пътуване” към ЗК „Лев Инс“ АД, гр. София, бул. „Симеоновско Шосе“ №67А, ЕИК 121130788, тел. +359 2 8055333, www.lev-ins.com.

Минимален брой участници:

При самолетен транспорт - 100 души; При автобусен транспорт - 35 души; При собствен транспорт - няма изискване. В случай че този брой не бъде набран, Потребителят ще бъде уведомен в следните срокове:

а) 20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност по-голяма от 6 дни;

б) 7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност от 2 до 6 дни;

в) 48 часа преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност по-малка от 2 дни.

Паспортни, визови и здравни изисквания:

а) Паспортни изисквания: При пътуване извън страната: Международен паспорт. Неговата валидност е необходимо да бъде в съответствие със законите на избраната за пътуване държава.

б) Визови изисквания: При пътуване извън страната: Няма. В случай че има визови изисквания, те ще бъдат упоменати в т. 5 от Договора за туристически пакет.

в) Медицински изксвания: При пътуване извън страната: Няма. В случай че има медицински изисквания, те ще бъдат упоменати в т. 5 от Договора за туристически пакет.

Програма на пътуване:

1. Самолетна програма:

Ден 1: Излитане от България с директен чартърен полет. Посрещане от фирмата партньор на туроператора. Трансфер до хотела. Настаняване. Нощувка.

Ден 2-7: Свободно време за плаж и почивка. Възможност за посещение на допълнителните екскурзии на място, предложени от фирмата партньор, които се заявяват и заплащат на място.

Ден 8: След закуска освобождаване на стаите и трансфер до летището за директен чартърен полет до България.

2. Автобусна програма:

Ден 1: Отпътуване от България следобед с автобус. Пристигане на следващия ден в избрания хотел. Настаняване. Нощувка.

Ден 2-8: Свободно време за плаж и почивка. Възможност за посещение на допълнителните екскурзии на място, предложени от фирмата партньор, които се заявяват и заплащат на място.

Ден 9: След закуска освобождаване на стаите и отпътуване от хотела. Пристигане на следващия ден преди обяд в България.

3. Собствен транспорт:

Програмата на пътуване се определя индивидуално от всеки клиент.

Check In 12:00 pm
Check Out 12:00 pm
Hotel Policies

ОПИСАНИЕ

Местоположение:

Korumar Ephesus Beach & Spa Resorts 5* се намира на плажната ивица Памуджак. В близост до него се намират центърът на Селчук (10км), центърът на Кушадасъ (12км), летището Аднан  Мендерес - Измир (60км) и град Измир (70км).

В хотела:

Хотелът отвори врати през 2018 година и заема обширна обща площ от 109 000 кв. м. На тях са разположени големи зелени площи, дълга 230 м плажна ивица, 325 различни по вид стаи, басейни, водни пързалки, ресторанти, СПА-център, голям модерен фитнес, дискотека, анимация, магазини, тенис на маса, тенис на корт, мини голф, дартс, баскетбол, плажен волейбол, аеробика, кану, TV зала, библиотека, фризьорски салон, паркинг, химическо чистене, билярд, джаги, лекар.

Безплатен интернет в целия хотел.
Безплатен паркинг в близост до хотела.
Домашни любимци не се допускат на територията на хотела.

Стаи:

 • Стандартни стаи (34 кв. м) - Тези стаи са оборудвани с едно двойно легло с размери 200 x 200 см или две единични легла с размери 100 x 200 см. Наличен е още и разтегателен диван с размери 190 x 90 см. Стаята разполага също с фотьойл, балкон, индивидуален климатик, бюро, телефон, FullHD LED телевизор със сателитни програми. На разположение на гостите са Wi-Fi (безплатен), баня с душ, сешоар, цифров сейф, електрическа кана за приготвяне на чай и кафе, мини бар, бебешко креватче (по заявка) и 24-часов румсървис. Подовата настилка е паркет.
 • Стандатни стаи с директен достъп до басейн Swim Up (34 кв. м) - Обзавеждането им е идентично на стандартните стаи. Подовата настилка е теракот.
 • Малки апaртаменти (44 кв. м) - Тези стаи са оборудвани с едно двойно легло с размери 200 x 200 см, обособена холна част, в която има разтегателен диван с размери 190 x 90 см. Стаята разполага също с фотьойл, балкон, индивидуален климатик, бюро, телефон, FullHD LED телевизор със сателитни програми, Wi-Fi (безплатен), баня с душ, сешоар, цифров сейф, електрическа кана за приготвяне на чай и кафе, мини бар, бебешко креватче (по заявка), 24-часов румсървис. Подовата настилка е паркет.
 • Фамилни стаи (44 кв. м) - Двустайни помещения (спалня и хол). Обзавеждането е индентично на малките апартаменти.

Почистване на стаята – ежедневно.
Смяна на спално бельо – 3 пъти в седмицата.

Басейни и аквапарк:

 • 9 водни пързалки
 • Открит басейн - чадъри, шезлонги, матраци – безплатно. 
 • Закрит отопляем басейн
 • Детски басейн с пързалки

Плаж:

 • Първа линия, собствен, пясъчнен плаж с дължина 230 метра
 • Чадъри, шезлонги, матраци и кърпи – безплатно.

Ресторанти и барове:

 • Основен ресторант - капацитет 900 души
 • 3 ресторанта а-la-carte, платени (Турска кухня, Международна кухня и Рибен) - 19:00-22:00
 • Сладкарница - 14:00-18:00
 • Лоби бар - 24 часа
 • Снeк бар - 11:00-23:00
 • Спортен бар - 21:00-24:00
 • Бар в дискотеката (16+) - 23:00-02:00

 За децата:

 • Детски бюфет
 • Детски столчета в ресторанта
 • Детски басейн
 • Детска площадкa
 • Детски кът
 • Мини-клуб за деца 4-12 г. - работно време 10:00-12:30 и 14:30-18:00
 • Анимация

Спорт и развлечения:

 • Фитнес - безплатно
 • Зала за игри - платена
 • Тенис на маса - безплатно
 • Тенис на корт - безплатно
 • Анимация - безплатно
 • Волейбол - безплатно
 • Баскетбол - безплатно
 • Футбол - безплатно
 • Плаване - безплатно
 • Кану - безплатно
 • Водни ски - платено
 • Моторни ски - платени
 • Воден банан - платен
 • Парасейлинг - платено
 • Стрелба с лък - безплатно
 • Аеробика - безплатно
 • Бочиа - безплатно
 • Дартс - безплатно
 • Билярд - платен
 • Джаги - платени
 • Вечерни забавления

Услуги:

 • Безплатни услуги: турска баня и сауна, парна баня, леден фонтант, витамин бар, фитнес център, дартс, разнообразие от спортни дейности, библиотека, вход за дискотеката, минибар – минерална вода, кола, фанта и бира, безжичен интернет в лобито и в стаите.
 • Платени услуги: масажи и други козметични процедури, фризьорски услуги, магазини, билярд и джаги, пералня и гладене, медицински услуги, осветление за тенис корта, наем на топки и ракети за тенис, водни спортове, уроци по гмуркане, рум сервиз.

Забележка:

Администрацията на хотела има право да внася изменения без предварително предупреждение.

 

ХРАНЕНЕ

Ultra All Inclusive

 

Основен ресторант с тераса:

 • Закуска (07:00-10:00) - вкл. напитки: чай, кафе, вода, фреш от портокал
 • Късна закуска (10:00-11:00) - вкл. напитки: чай, кафе, вода, фреш от портокал
 • Обяд (12:30-14:00) - вкл. напитки: бутилирано вино, бира, местни алкохолни напитки, безалкохолни напитки, вода
 • Детски бюфет (18:30-19:30) - вкл. напитки: безалкохолни напитки, вода
 • Вечеря (19:00-21:30) - вкл. напитки: бутилирано вино, бира, местни алкохолни напитки, безалкохолни напитки, вода
 • Нощен бюфет (23:00-00:30) - вкл. напитки: бутилирано вино, бира, местни алкохолни напитки, безалкохолни напитки, вода

А-ла-карт ресторанти:

3 евро на човек на посещение, до 3 посещения на седмица с предварителна резервация:

 • Zeytin (на закрито, 19:00-22:00) - вкл. напитки: бутилирано вино, бира, местни алкохолни напитки, безалкохолни напитки, чак, кафе, вода
 • Safran (на закрито, 19:00-22:00) - вкл. напитки: бутилирано вино, бира, местни алкохолни напитки, безалкохолни напитки, чак, кафе, вода
 • Roka (на открито, в периода 15.05-30.09, 19:00-22:00) - вкл. напитки: бутилирано вино, бира, местни алкохолни напитки, безалкохолни напитки, чак, кафе, вода

Барове:

 • Снек бар (11:00-18:00) - закуски, фаст фууд, вкл. напитки: бутилирано вино, бира, местни алкохолни напитки, безалкохолни напитки, чак, кафе, вода
 • Сладкарница (15:00-18:00) - сладки, курабийки, сладкиши, сандвичи, вкл. напитки: чай, кафе
 • Fuaye бар (14:00-18:00) - местни и вносни напитки
 • Спортен бар (21:00-24:00) - местни и вносни напитки
 • Лоби бар (24 часа) - местни и вносни напитки
 • Бар в дискотеката (16+) (23:00-02:00) - местни и вносни напитки

Забележки:

 • А-ла-карт ресторантите и дискотеката са затворени веднъж седмично.
 • Напитки се предлагат денонощно от лоби бар.
 • Вносните напитки и марки се предлагат според наличностите. Предлагат се във всички барове без снек бара и сладкарницата.
 • Всички деца трябва да бъдат под наблюдение от възрастен!
 • Допълнителни услуги като торти, цветя и др. за празнични поводи са срещу заплащане.
 • Хотелът си запазва правото да променя работните часове и дни на заведенията.
 • Фрешове, сладолед, вина и вносни напитки се заплащат с изключение на онези, включени в All Inclusive концепцията.
 • Всички напитки се сервират от сервитьори. Бира и твърд алкохол не се предоставят в бутилки.
 • Дрес код по време на вечеря: ежедневно облекло, без бански костюми
 • Всички гости трябва да носят гривни на хотела.
 • Не е позволено внасянето на храни и напитки, купени извън хотела.

Забележка:

Администрацията на хотела има право да внася изменения без предварително предупреждение.

ЕКСКУРЗИИ

Памуккале:

В Турция казват: „Който не е видял Памуккале, не е видял нищо!”. С право турците наричат този природен феномен Осмото чудо на света. В превод Памуккале означава ˝Замък от памук˝ - това е едно уникално природно явление, което се намира в Югоизточна Турция. Чудо на природата, което няма аналог. С право този феномен е включен в списъка на ЮНЕСКО на обекти със световна значимост. Водите на термалните извори, богати на минерални соли, в продължение на хилядолетия са образували белоснежни варовикови тераси, които приличат на фантастичен замък. Терасите, които представляват млечнобял като памук, сякаш замръзнал водопад, са разположени на протежение 2 600 м със средна ширина 300 метра. Край Памуккале е имало селище още преди 3000 години. Името на град Хиераполис се превежда като „Свещен град”. Сред най-известните забележителности са: некрополът, добре съхраненият амфитеатър, търговският площад- Агора, храмът на Аполон, римските бани и много други забележителности. Тези от Вас, които желаят, ще се къпят в минералния басейн, в който се е къпала последната египетска царица- Клеопатра. Професионален екскурзовод ще Ви разкаже интересни истории за тези места, които ще Ви заинтригуват.

Ефес:

Ефес е древен елински град - колония в Мала Азия, основан през 11 век пр. хр. Ефес, както никое друго място, е съхранил основно структурата на древен град. Това позволява да се придобие ясна предства за живота на древното местно население. От миналото до наши дни са съхранени Фонтана на Адриан, Библиотеката на Целзий, Акропола, амфитеатър, побиращ 24 000 души, акведукт, римски бани, домове на богати жители.В Ефес е прекарала последните дни от живота си Пресветата Дева Мария Богородица, чиято къща могат да разгледат всички, които посетят тази екскурзия. Съществува легенда, че след Възнесение Христово, Богородица с жените около Иисус Христос и апостол Йоан са се заселили в Ефес. Света Дева Мария е живяла в тази къща до края на живота си. Умира на 64 години. Днес Домът на Дева Мария е място за поклонение не само на християните, но и на мюсюлманите.

Шириндже и Базиликата на Св. Йоан:

Шириндже се намира на 30км от морския курорт Кушадасъ, близо до град Селчук и античния град Ефес. До селото се стига по живописен асфалтиран планински път. Шириндже е известно като гръцко село, защото в миналото е било заселено главно с гърци, които се изселват след спогодбата между Турция и Гърция през 1923г. Турското правителство е обявило селището за исторически и архитектурен резерват. Запазена е и старинната архитектура на вскички къщи, улиците са калдъръмени. По време на екскурзията ще можете да опитате от местните вина и да разгледате ръчно плетените дантели, покривки и сувенири. Базиликата се намира в град Селчук на 18 км от Кушадасъ в близост до Ефес. Според историка Еусибос (37-42 г. н.е.), Св.Йоан и Дева Мария са били принудени да напуснат Йерусалим. Пристигайки в Мала Азия, Св.Йоан продължава с мисията за разпространяването на християнството. След смъртта на Св.Павел, той поема ръководството на Ефеската църква. Св.Йоан е погребан тук. В негова чест византийския император Юстиниан построява базиликата през VI в. от н.е.

Разходка с яхта:

Красотата на Егейско море не може да се опише, трябва да я видите с очите си. Ние Ви предлагаме една незабравима морска разходка по Егейско море с яхта.Морска разходка по живописното крайбрежие на Кушадасъ със спирки в малки заливчета. На една от спирките лагуната ще ви приеме в обятията си, а горещото слънце ще покрие кожата Ви с бронзов тен. Прекрасна природа, бисерно море, лъскаво слънце и незабравими впечатления. В цената е включен обяд и безлимитни безалкохолни напитки (Кола, Фанта, Вода) от 10:00 ч до 15:30 ч

Гмуркане:

Завиждали ли сте на Жак Ив Кусто за възможността да се гмурка в световния океан и редица морета, за да изучи невероятния и фантастичен подводен свят? Ние Ви предлагаме една великолепна възможност, както за професионалисти,така и за начинаещи, да се потопят в дълбините на Егейско море и да се полюбуват на красотата на подводния свят.

Аквапарк:

Водна фиеста в едни от най-големите аквапаркове в Европа, Адаланд и Аквафентъзи. Изкушение за посетителите в аквапарка са множеството водни пързалки, басейни, ролби, атрактивна водна дискотека, боулинг, специално създадена изкуствена река за рафтинг, делфинариум (шоу с тюлени и делфини), както и възможността да се насладите на подводния свят на морския парк, наблюдавайки обитателите му от безопасно място. Аквапаркът предлага изобилие от удоволствия за малки и големи.

Джип сафари:

Ще откриете нови земи, ще видите паметници на архитектурата и изкуството, ще разберете как живеят хората в турската провинция. Но не това е основната цел на екскурзията. Много кал, много смях! Можете да проверите уменията си за шофиране в трудни условия, пътешествайки в сърцето на планината. Пътят криволичи по нанагорнището, и вненезапно се озовавате в райони, недокоснати от цивилизацията, с девствена природа и разнообразна растителност. По пътя ще пресичате планински реки, ще видите изгубени селища, където сякаш времето е спряло преди 300 години. В заключение ще можете да се напарите в турска баня, където може да Ви направят и мсаж, ще починете тялом и духом! Ще имате прекрасна възможност да опитате прясно уловена пъстърва, приготвена в духа на най-добрите турски традиции пред очите ви. Напред, колите ви очакват!

Турска баня:

Ако желаете да се завърнете от почивка не само с тен, но и наистина отпочинали, не се лишавайте от удоволствието да отидете на турска баня. Ще се чувствате прекрасно след комбинацията от сауна, басейн и ексфолиращ масаж. Запознайте се и се насладете на турската култура при къпането в типичната атмосфера на турската баня. Оставете се да бъдете масажирани от т.нар. „телак” с ароматни масла или кремове. Не забравяйте само любимата си марка шампоан, всичко останало, като хавлиени кърпи, чехли за баня и пр., са на Ваше разположение в банята.

Review score

5/5
Excellent
Based on 80 reviews

Traveler rating

Excellent
80
Very Good
0
Average
0
Poor
0
Terrible
0

Summary

Sleep
5 /5
Location
5 /5
Service
5 /5
Clearness
5 /5
Rooms
5 /5
80 reviews on this Hotel - Showing 1 to 50
Супер Почивки в Турция, Гърция, България

ntwilbnn

26/03/2023

5.0 "http://www.gc0h375akv14ohm3c1keu1079y2f038gs.org/"

Korumar Ephesus Beach & Spa Resort 5* (Автобус, Кушадасъ) - Sineva Travel ntwilbnn http://www.gc0h375akv14ohm3c1keu1079y2f038gs.org/ [url=http://www.gc0h375akv14ohm3c1keu1079y2f038gs.org/]untwilbnn[/url] <a href="http://www.gc0h375akv14ohm3c1keu1079y2f038gs.org/" rel="nofollow ugc">antwilbnn</a>
Супер Почивки в Турция, Гърция, България

анилингус мужику

26/03/2023

5.0 "Hot and Beauty naked Girls"

I am incessantly thought about this, thanks for posting. My website: <a href="https://spb.getbb.ru/viewtopic.php?f=9&t=9578" rel="nofollow ugc">порно русское пьяные порно насилие</a>
Супер Почивки в Турция, Гърция, България

анилингус мужику

26/03/2023

5.0 "Hot and Beauty naked Girls"

A round of applause for your article. Much thanks again. My website: <a href="https://club4x4.ru/forum/viewtopic.php?f=17&t=79117" rel="nofollow ugc">анилингус мужчине жесткое порно</a>
Супер Почивки в Турция, Гърция, България

Korlehbreme

12/03/2023

5.0 "В поиске раскрепощённой Хочу потерять девственность "

Служба знакомств - Желтая газета Полтавы. [url=https://sex-bez-obyazatelstv-nikolaev.online]Виртуальный секс [/url] Олег. Кривой Рог. [ просмотров] Валентина 77 лет живу в Киеве. Добавить в закладки | Правила | Написать администратору | Рубрики Личный кабинет. Знакомства жовта газета РЕМОНТ ПЛАНШЕТОВ И НОУТБУКОВ ул. Лермонтова Щедрый мужчина познакомится с девушкой для создания семьи. Ищу. Доска объявлений Жовта газета в Полтаве и области. Размещение бесплатных оголошень без регистрации. [url=https://sex-bez-obyazatelstv-poltava.online]Вирт секс взаимный [/url] Парень Девушку 18 - 95 лет Серьезные отношения Дружба и общение Любовь, романтические отношения. Ищу друга для реальных встреч. Повний рубрикатор сайту безкоштовних оголошень : робота, послуги, нерухомість та інші. В реале не встречаюсь, только переписка и фото, видео! Мужчина пассив ищет активного друга для нечастых встреч,только Полтава и есть,жду вайбер без звонков —. Полтава. Полтава. [url=https://sex-bez-obyazatelstv-kiev.online]Cекс без обязательств [/url] О себе: голова не болит. Мото- велотехника Куплю 9. Но своих к сожалению пока. 5. [url=https://sex-bez-obyazatelstv-odessa.online]Ищу полненькую для секса [/url] [url=https://ebonylifestudios.com/portfolio/saying-hello-to-spring/#comment-111156]Секс знакомства с лесбиянками Порно смотреть бесплатно[/url] cc6fe52
Супер Почивки в Турция, Гърция, България

Korlehbreme

12/03/2023

5.0 "Ищу партнёршу для самоизоляции на карантине Секс женщинами "

проститутки кременчуг | Кременчук Тудей. [url=https://sex-bez-obyazatelstv-dnepr.online]Бесплатные знакомства с женщинами [/url] Только вбейте в поисковик «Кременчуг проститутки», и сразу выводится целый список сайтов, предлагающих “настоящих шалав, которые всегда рады встрече”, “лучших проституток в городе Кременчуг” и “проституток Кременчуга на час”. Проститутки в кременчуге Знакомства в Кременчуге для интимных отношений можно найти без проблем. Все учётные записи на сайте принадлежат реальным людям, ведь они проходят предварительную проверку модераторами вручную. [url=https://sex-bez-obyazatelstv-odessa.online]Кто любит шалить - пишите [/url] 1 vika, 19 Кременчуг. [url=https://sex-bez-obyazatelstv-sumy.online]Онлайн знакомства для секса [/url] Продам ботинки Ботинки » Другие ботинки. 1 Елена, 28 Кременчуг. Не уверены, что сможем корректно их перевести, поэтому не публикуем. Сервис объявлений OLX: сайт объявлений в Украине - новые и бу. 2 софи, 23 Кременчуг. Vika Привлекательная с аккуратными формамилегкая в общении и на подъем : В поисках мужчины на которого можно положиться и покинуть этот сайт Пишите ваши предложениев приоритете постоянство. 1 Kemmi, 27 Кременчуг. 2 Алина, 23 Кременчуг. Парень Девушку 45 - 55 лет Серьезные отношения. 2 Женя, 28 Кременчуг. 2 Тесси, 24 Кременчуг. 1 Яна, 29 Кременчуг. 2 Валерия, 27 Кременчуг. [url=https://sex-bez-obyazatelstv-chernigov.online]Объявления женщина хочет куни [/url] [url=http://www.928959.com/viewthread.php?tid=71267&pid=269647&page=1&extra=#pid269647]Дешевые проститутки Ищу полного мужчину[/url] fe52988
Супер Почивки в Турция, Гърция, България

Korlehbreme

07/03/2023

5.0 "Знакомства серьезные отношения с номерами телефонов Найти девушку для интима "

Знакомства в Крыму, Россия: поиск серьёзных отношений, спутника жизни и второй половики. [url=https://sex-bez-obyazatelstv-herson.online]Давай знакомиться [/url] Beboo – серьезный сайт знакомств с бесплатной регистрацией и широчайшими функциональными возможностями, позволяющими быстро подобрать подходящих именно Вам людей, и начать сними тесное общение. Dec 22, · - популярный сайт знакомств в Крыму. Объявления про знакомства в Крыму для серьезных отношений и брака. Сайт знакомств в крыму Встретить любимого на сайте знакомств в Крыму – нет ничего проще! [url=https://sex-bez-obyazatelstv-poltava.online]Знакомство с девчонками [/url] Инна68 лет Керчь, Украина 1 фото. [url=https://sex-bez-obyazatelstv-herson.online]Ищу девушку женщину [/url] Верно вводите E-mail, иначе не сможете активировать анкету! Свежие частные объявления с предложениями познакомиться в Республике Крым на доске бесплатных объявлений. В помощь. Если вы хотите познакомиться, найти свою любовь, завести новые знакомства, друзей, вторую половину, наш сайт знакомств ждёт вас! Мы подобрали для вас только реальные анкеты девушек и мужчин с телефонами и фото!. Dasha , Серьёзный сайт знакомств SiteLove: анкеты девушек и мужчин. Наша доска бесплатных объявлений предлагает знакомства без посредников с фото от женщин и мужчин в Республике Крым. Перейдите на сайт Фотостраны и найдите знакомства в Крыму бесплатно и без регистрации. Страна Абха? [url=https://sex-bez-obyazatelstv-kiev.online]Секс знакомства для встреч [/url] [url=https://www.embassyofcambodia.org.nz/March2007/March2007-3.htm]Проститутки Минет объявления[/url] 561b030
Супер Почивки в Турция, Гърция, България

JarlehUnlor

07/03/2023

5.0 "Знакомства регистрация по номеру телефона Свинг вечеринка "

Интим услуги Винница и проститутки Винница индивидуалки. [url=https://sex-www-ukraine.online/]Знакомства бесплатно для серьезных отношений [/url] Проститутки и индивидуалки Винницы.?? Возраст 19 лет. Все анкеты с фото, телефонами, описанием и отзывами на одном сайте. Вес 50 кг. Подробная анкета. Рост см. Винница проститутки Проститутки Винницы. от грн. Мира. Всего анкет Сортировать. [url=https://sex-erotic-ukraine.online/]Секс знакомства без регистрации с телефонами с фото [/url] Все проститутки Винницы Отыскать сластолюбивых дам, предоставляющих свои услуги на стезе секс-развлечений весьма непросто. Проститутки Винницы на HOT-LOVE UKRAINE. Люблю cеkс. Массаж расслабляющий. Онлайн с мoлодой cтудeнткoй,помогу рaccлабитьcя. Самая большая база актуальных предложений от проституток Винницы все анкеты с фото и прямым номером ? звони прямо сейчас. [url=https://sex-www-ukraine.online/]Объявления секс доска [/url] Вес 54 кг. Menu. [url=https://intim-dating-ukraine.online/]Знакомства для секса и общения [/url] [url=http://cgi4.osk.3web.ne.jp/%7Edor/game/pbbs/board.cgi]Порно чисто секс Му[/url] 82a630d
Супер Почивки в Турция, Гърция, България

Sarreisouff

06/03/2023

5.0 "Девушки с голой грудью . Секс со мной при муже "

Русские проститутки. [url=https://intim-ukraine.online/]Секс без обязательств [/url] Дальнобой на авто (категория Е) проехал по трассе М7 города Чебоксары, Казань, Ижевск. Проститутки на дороге КАК ОБЫЧНО в этом выпуске Цены на дороге. По дороге стояло много. Самые лучшие и стрессоустойчивые проститутки. [url=https://intim-doska-ukraine.online/hmelnitskiy/]Хмельницкий[/url] Из такси выбирается невысокий лысый мужик — улыбка на все лицо. Светиных вагончиков на самом деле два — «трахательный» и «основной». Проституток тут можно встретить в многих местах и выбрать на любой кошелек. Источник: Проституток в Праге можно встретить на главных площадях города - Староместской, Вацлавской и Республики. About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy & Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators. [url=https://intim-doska-ukraine.online/]Секс с замужними [/url] Есть даже незаконченное высшее — экономическое. Но не удержишь. [url=https://www.cydiahacks.net/wps-button-on-router/#comment-70835]Красивая, молодая студентка Частные интимные объявления[/url] d75a6_4
Супер Почивки в Турция, Гърция, България

Richardhycle

06/03/2023

5.0 "sam86"

<a href="https://sam86.to" rel="nofollow ugc">sam86 club</a> https://sam86.to
Супер Почивки в Турция, Гърция, България

Ophysisoift

05/03/2023

5.0 "Одинокие женщины желающие познакомиться Знакомства без регистрации с фото для секса "

Табор знакомства - моя страница (войти). Сайт табор ру знакомства вход.. [url=https://intim-znakomstva-ukraine.online/sitemap.xml]Найти секс сегодня [/url] Алина, 32 Азов. Знакомства. Елена, 41 Брянск. Табор сайт знакомств - популярный сайт знакомств. Александра, 34 Михайловка (Волгоградская Област. На сайте Вы не только найдете настоящих друзей из различных городов и даже стран, но, и вполне возможно, встретите любовь всей своей жизни! Светлана, 36 Нижний Новгород. Уже более 16 лет успешно знакомим людей бесплатно и максимально эффективно!. [url=https://escortukraine-intim.online/sitemap.xml]Разное [/url] Советы по эффективному и безопасному пользованию сайта Скачать бесплатно мобильную версию. Служба поддержки. Our team will review it and, if necessary, take action. Вход на мою страницу. You also get a Target Element of the Day! По оценкам экспертов, общая аудитория «Табора» сейчас составляет более 10 млн пользователей, а ежедневный поток онлайн превышает 20 человек. Не тратьте лишнего! Now it must bring the essential gems to the Tree of Life, so Earth will be reborn. ?Официальное приложение сайта знакомств Знакомиться так легко и комфортно! [url=https://intim-znakomstva-ukraine.online/sitemap.xml]Встречи для секса [/url] Наталия Киндер — Плюсы и минусы сайта Как и любой другой сайт знакомств Табор. Табор знакомств — вход на мою страницу на официальном сайте Основные функции сайта знакомств Регистрация. Знакомства в нашем приложении - само удовольствие, и это удовольствие – бесплатно!. [url=http://forum.hemispheres.pl/calendar/event/675-rag%D0%B2%D0%82%E2%84%A2n%D0%B2%D0%82%E2%84%A2bone-warszawa/?st=3975#comment_101625]Трахаюсь бесплатно ВКонтакте[/url] 5a4_f4a
Виж още
Супер Почивки в Турция, Гърция, България

hkeyzoojh

04/03/2023

5.0 "http://www.g5mi8z751o901vr4882bif3v0xig4zv6s.org/"

Korumar Ephesus Beach & Spa Resort 5* (Автобус, Кушадасъ) - Sineva Travel [url=http://www.g5mi8z751o901vr4882bif3v0xig4zv6s.org/]uhkeyzoojh[/url] <a href="http://www.g5mi8z751o901vr4882bif3v0xig4zv6s.org/" rel="nofollow ugc">ahkeyzoojh</a> hkeyzoojh http://www.g5mi8z751o901vr4882bif3v0xig4zv6s.org/
Супер Почивки в Турция, Гърция, България

Dahysibiase

03/03/2023

5.0 "Знакомства секс Свингеры на дону "

Проститутки Симферополя, индивидуалки, путаны, снять шлюху, интим салоны - Darsex. [url=https://escort-ukraine-intim.online/kremenchug/]Кременчуг[/url] Симферополь. Проститутки из Симферополя гарантируют своим клиентам качественное интимное обслуживание, анальный и оральный секс в выходные по скидке 50%. Расширенныйпоиск. Попробуйте подобрать девушку с помощью нашего Telegram бота @package_ad. Они разбавят мужской коллектив приятным женским обществом, скрасят одинокий вечер, окажут разнообразные интим-услуги. Проститутки симферополь Проститутки Симферополя отлично справятся со своими задачами. Нася. Проститутки из Симферополя. [url=https://escort-ukraine-intim.online/kremenchug/]Кременчуг[/url] Доброго времени суток, жители и гости столицы нашей солнечной Республики! Подружки Проститутка ЖМЖ, город Симферополь. Заходи и убедись лично! Здесь телефоны и проверенные фото красивых девушек по вызову с различными интим услугами. Мы знаем, конечно, что Вы забрели сюда в поисках актуальных анкет проституток. Здесь найдётся большое количество объявлений от девушек о поиске секса. Знаю, как доставить мужчине Самые лучшие проститутки и индивидуалки города Симферополь размещены у нас на сайте! [url=https://sexdosugintim.online/kremenchug/]Кременчуг[/url] Алина Центр. Проститутки Симферополя. [url=http://www.blackhatway.com/index.php/topic,286093.new.html#new]Интим доска РУ Если нужен конкретный протрах[/url] 30d35d7
Супер Почивки в Турция, Гърция, България

WefysiGidge

03/03/2023

5.0 "Я у ваших но моя госпожа В поиске единомышленников "

Кривой Рог | Знакомства ?? | Днепропетровская область — mistaUA. [url=https://sexukraineescort.online]Содержанки Любовницы [/url] Знакомства в Кривом Роге и Украине, сайт знакомств с большим количеством реальных пользователей. Общайся, дружи, строй отношения только на сайте знакомств - Знайомства для спілкування, серйозних відносин, створення сім'ї, флірту і дружби. Знакомства кривой рог дк артема Сайт знайомств Кривий Ріг Безкоштовна реєстрація. [url=https://intimukrainedosug.online]Снять хорошую девушку [/url] Телефон: показать. Знакомства в Кривом Роге - Сайт знакомств Для знакомства в Кривом Роге необязательно работать на производстве. Знакомства без регистрации в Кривом Роге На сайте "Половинка" Вы можете знакомиться с девушками и парнями в Кривом Роге без регистрации и бесплатно, смотреть фото и номера телефонов! Долго затягивать также нельзя, ищите золотую середину во всём. Давай одружимось. Зарегистрируйтесь и вы для быстрого знакомства онлайн. Дима (Днепропетровск) — 43 года / Ищу девушку для семьи. UkrDate собрал и регулярно пополняет огромную базу криворожцев и других жителей Украины. __ Валера (Желтые Воды) — 38 лет / [url=https://intimsexescort.online]На ночь интим [/url] Хочу чтобы рядом был надёжный заботливый мужчина летдля которого я всегда буду самой любимой и желанной женщиной, с которым будет интересно, спокойно и уютно. Среди представителей других профессий тоже много интересных людей. [url=https://exodenews.com/article/le-vice-ministre-des-relations-exterieures-de-la-colombie-m-francisco-echeverri-larra-a-rencontre-mardi-le-premier-ministre-ariel-henry-les-discussions-ont-ete-portees-autour-du-renforcement-de-la-cooperation-entre-les-deux-pays-et-de-la-situation-des-prisonniers-colombiens-qui-sont-ecroues-au-penitencier-national/international/2318]Где снять девушку Мы - пара, ищем пару или девушку[/url] ccc6fe5
Супер Почивки в Турция, Гърция, България

IcewAvenevc

17/12/2022

5.0 "pharmacie auchan henin beaumont kw"

pharmacie ouverte fresnes [url=https://toolbarqueries.google.ca/url?q=https://monstergolfshop.com/forum/topic/fruco-se-vende-sin-receta-en-ecuador-comprar-furosemide-barato-ecuador/]https://toolbarqueries.google.ca/url?q=https://www.kiva.org/team/donde_puedo_comprar_dytor_torsemide_sin_receta[/url] pharmacie de garde marseille 13013 . pharmacie annecy centre [url=https://www.youtube.com/redirect?q=https://www.kiva.org/team/donde_puedo_comprar_brand_vardenafil_vardenafil_sin_receta]https://maps.google.fr/url?q=https://monstergolfshop.com/forum/topic/frusehexal-similares-precio-la-prescripcion-al-pedir-furosemide-en-linea/[/url] therapies comportementales et cognitives lyon . pharmacie leclerc dainville [url=https://www.youtube.com/redirect?q=https://www.kiva.org/team/zopisign_zopiclona_venta_libre_ecuador]https://maps.google.fr/url?q=https://www.kiva.org/team/comprar_prandin_repaglinide_barato_argentina[/url] pharmacie sixte isnard avignon .
Виж още
Супер Почивки в Турция, Гърция, България

POccaxyFabzi

16/11/2022

5.0 "9 A Trusts"

get pregabalin [url=http://pregabalin.shop]pregabalin[/url] pregabalin online
Супер Почивки в Турция, Гърция, България

POccaxyFabzm

16/11/2022

5.0 "1 c OKi"

generic pregabalin without a prescription [url=http://pregabalin.shop]can i purchase cheap pregabalin without prescription[/url] can you buy cheap pregabalin without a prescription
Супер Почивки в Турция, Гърция, България

PnkIFXB

14/11/2022

5.0 "All trends of medicament. AQCM"

Medicines information. Short-Term Effects. <a href="https://mobic2all.top" rel="nofollow ugc">can you get generic mobic without dr prescription</a> in Canada All about medication. Read information now.
Супер Почивки в Турция, Гърция, България

SOccaxyFabsq

14/11/2022

5.0 "5 f Trusts"

ivermectin tablets uk [url=http://stromectol1us.online/]stromectol ivermectin 3 mg[/url] stromectol for head lice
Супер Почивки в Турция, Гърция, България

SOccaxyFabdp

09/11/2022

5.0 "9 d OKi"

ivermectin use [url=http://stromectol5all.store]ivermectin for cattle pour on[/url] where to buy ivermectin
Супер Почивки в Турция, Гърция, България

SOccaxyFabjp

09/11/2022

5.0 "8 d Good buyy"

pour on ivermectin [url=http://stromectol5all.store]ivermectin for scabies[/url] ivermectin price
Супер Почивки в Турция, Гърция, България

Carmencheen

06/11/2022

5.0 "zxcvb"

<a href="https://kwork.ru/links/1017228/progon-khrumerom?ref=868298" rel="nofollow ugc">прогон хрумер</a>
Супер Почивки в Турция, Гърция, България

UeviInece

02/11/2022

5.0 "Full my ass hole with your"

https://wankmovie.com/ White couple invites their dark skinned friend over for a threesome
Супер Почивки в Турция, Гърция, България

EoneInece

01/11/2022

5.0 "jovencita golosa haciendo un buen pete"

https://wankmovie.com/ Captivating Czech is paid to model her panties and fuck in public
Супер Почивки в Турция, Гърция, България

NuaJNKE

31/10/2022

5.0 "Vnh 7 Taos Soa"

https://prednisoneall.top/
Супер Почивки в Турция, Гърция, България

XchRZAB

31/10/2022

5.0 "Qxm 6 Yumx Jkm"

https://prednisoneall.top/
Супер Почивки в Турция, Гърция, България

IopaInece

31/10/2022

5.0 "Porn fidelity hd xxx Uncle Fuck Bunny"

Leihla Leionni aka Alysa Moore party girl spring break confessions behind the scenes https://wankmovie.com/
Супер Почивки в Турция, Гърция, България

AOccaxyFabnw

25/10/2022

5.0 "1 B Good buyy"

rx aripiprazole [url=https://aripiprazolelife.online/]where to get cheap aripiprazole pills[/url] how to buy aripiprazole prices
Супер Почивки в Турция, Гърция, България

OOccaxyFabtt

21/10/2022

5.0 "6 A Good buyy"

can i purchase abilify for sale [url=https://abilifylife.online/]cost abilify pills[/url] buying generic abilify without insurance
Супер Почивки в Турция, Гърция, България

SOccaxyFabpp

20/10/2022

5.0 "3 A Trusts"

where buy cheap pregabalin price [url=https://pregabalin.pro/]buy generic pregabalin[/url] can i purchase pregabalin without prescription
Супер Почивки в Турция, Гърция, България

SOccaxyFabyc

19/10/2022

5.0 "7 A Good buyy"

cheap pregabalin pills [url=https://pregabalin.pro/]where to buy generic pregabalin pill[/url] can i buy pregabalin without insurance
Супер Почивки в Турция, Гърция, България

OOccaxyFabgw

15/10/2022

5.0 "6 B Trusts"

order pregabalin without rx [url=https://pregabalin.space/]where buy cheap pregabalin price[/url] can i purchase cheap pregabalin without a prescription
Супер Почивки в Турция, Гърция, България

POccaxyFabkr

13/10/2022

5.0 "7 f OKi"

can i purchase generic lyrica without a prescription [url=https://pregabalin.fun/]how to buy generic lyrica without prescription[/url] where can i buy generic lyrica online
Супер Почивки в Турция, Гърция, България

POccaxyFabjf

12/10/2022

5.0 "1 A Trusts"

how to buy cheap lyrica without a prescription [url=https://pregabalin.fun/]can i buy generic lyrica without dr prescription[/url] buying cheap lyrica without insurance
Супер Почивки в Турция, Гърция, България

AOccaxyFabdi

10/10/2022

5.0 "4 c Good buyy"

where to buy cheap pregabalin without insurance [url=https://lyrica.space/]can i order lyrica without insurance[/url] cost generic lyrica
Супер Почивки в Турция, Гърция, България

POccaxyFabov

09/10/2022

5.0 "1 B Trusts"

https://lyrica.store [url=https://lyrica.store/]buy lyrica online[/url] buying lyrica pill
Супер Почивки в Турция, Гърция, България

POccaxyFabyq

08/10/2022

5.0 "2 B Good buyy"

where to buy cheap lyrica prices [url=https://lyrica.store/]how to buy lyrica price[/url] how to get cheap lyrica
Супер Почивки в Турция, Гърция, България

LOccaxyFabtm

06/10/2022

5.0 "3 f OKi"

order generic lyrica [url=https://lyrica.pro/]buy lyrica 75 mg[/url] order lyrica
Супер Почивки в Турция, Гърция, България

VOccaxyFabkb

03/10/2022

5.0 "2 B OKi"

order valsartan 80 mg pill [url=https://valsartan.top/]cheap diovan 160 mg[/url] order diovan 80 mg without prescription
Супер Почивки в Турция, Гърция, България

DOccaxyFabqc

28/09/2022

5.0 "0 B OKi"

diovan for sale online [url=https://diovan.live/]buy diovan 80 mg sale[/url] oral diovan 160 mg
Супер Почивки в Турция, Гърция, България

NOccaxyFabvn

27/09/2022

5.0 "8 A OKi"

order bystolic 10 mg without prescription [url=https://nebivolol.live/]bystolic 10 mg without prescription[/url] buy bystolic 10 mg pill
Супер Почивки в Турция, Гърция, България

NOccaxyFabib

26/09/2022

5.0 "5 g Trusts"

nebivolol 10 mg drug [url=https://nebivolol.live/]bystolic 5 mg canada[/url] buy bystolic 10 mg sale
Супер Почивки в Турция, Гърция, България

BOccaxyFabmr

25/09/2022

5.0 "2 g Trusts"

order nebivolol 10 mg online [url=https://bystolic.life/]buy bystolic pill[/url] nebivolol us
Супер Почивки в Турция, Гърция, България

BOccaxyFabnm

24/09/2022

5.0 "9 c OKi"

bystolic online buy [url=https://bystolic.life/]bystolic 5 mg pill[/url] bystolic online order
Супер Почивки в Турция, Гърция, България

OOccaxyFabrz

23/09/2022

5.0 "6 B OKi"

order vardenafil 60 mg pills [url=https://levitrab.store/]buy levitra for sale[/url] vardenafil
Супер Почивки в Турция, Гърция, България

MOccaxyFabwz

21/09/2022

5.0 "7 c Good buyy"

https://kamagratop.store/ [url=https://kamagratop.store/]buy sildenafil 100 mg generic[/url] buy sildenafil 100 mg for sale
Супер Почивки в Турция, Гърция, България

MOccaxyFabrl

21/09/2022

5.0 "9 e Good buyy"

buy kamagra without prescription [url=https://kamagratop.store/]kamagra 50mg brand[/url] purchase sildenafil pills
Супер Почивки в Турция, Гърция, България

POccaxyFabjv

20/09/2022

5.0 "5 B Good buyy"

oral lyrica [url=https://lyricalife.com/]lyrica for sale online[/url] pregabalin buy online
Супер Почивки в Турция, Гърция, България

POccaxyFabxm

19/09/2022

5.0 "4 B Good buyy"

order pregabalin without prescription [url=https://lyricalife.com/]order generic lyrica 75 mg[/url] order pregabalin generic
Супер Почивки в Турция, Гърция, България

ZOccaxyFabcb

18/09/2022

5.0 "0 c Good buyy"

ivermectin cost in usa [url=https://stromectold.com/]ivermectin ebay[/url] ivermectin 9 mg
Супер Почивки в Турция, Гърция, България

NOccaxyFabnb

17/09/2022

5.0 "9 g OKi"

ivermectin 20 mg [url=https://stromectolnew.com/]stromectol brand[/url] stromectol tab

Write a review

Местоположение:

Korumar Ephesus Beach & Spa Resorts 5* се намира на плажната ивица Памуджак. В близост до него се намират центърът на Селчук (10км), центърът на Кушадасъ (12км), летището Аднан  Мендерес - Измир (60км) и град Измир (70км).

В хотела:

Хотелът отвори врати през 2018 година и заема обширна обща площ от 109 000 кв. м. На тях са разположени големи зелени площи, дълга 230 м плажна ивица, 325 различни по вид стаи, басейни, водни пързалки, ресторанти, СПА-център, голям модерен фитнес, дискотека, анимация, магазини, тенис на маса, тенис на корт, мини голф, дартс, баскетбол, плажен волейбол, аеробика, кану, TV зала, библиотека, фризьорски салон, паркинг, химическо чистене, билярд, джаги, лекар.

Безплатен интернет в целия хотел.
Безплатен паркинг в близост до хотела.
Домашни любимци не се допускат на територията на хотела.

Стаи:

 • Стандартни стаи (34 кв. м) - Тези стаи са оборудвани с едно двойно легло с размери 200 x 200 см или две единични легла с размери 100 x 200 см. Наличен е още и разтегателен диван с размери 190 x 90 см. Стаята разполага също с фотьойл, балкон, индивидуален климатик, бюро, телефон, FullHD LED телевизор със сателитни програми. На разположение на гостите са Wi-Fi (безплатен), баня с душ, сешоар, цифров сейф, електрическа кана за приготвяне на чай и кафе, мини бар, бебешко креватче (по заявка) и 24-часов румсървис. Подовата настилка е паркет.
 • Стандатни стаи с директен достъп до басейн Swim Up (34 кв. м) - Обзавеждането им е идентично на стандартните стаи. Подовата настилка е теракот.
 • Малки апaртаменти (44 кв. м) - Тези стаи са оборудвани с едно двойно легло с размери 200 x 200 см, обособена холна част, в която има разтегателен диван с размери 190 x 90 см. Стаята разполага също с фотьойл, балкон, индивидуален климатик, бюро, телефон, FullHD LED телевизор със сателитни програми, Wi-Fi (безплатен), баня с душ, сешоар, цифров сейф, електрическа кана за приготвяне на чай и кафе, мини бар, бебешко креватче (по заявка), 24-часов румсървис. Подовата настилка е паркет.
 • Фамилни стаи (44 кв. м) - Двустайни помещения (спалня и хол). Обзавеждането е индентично на малките апартаменти.

Почистване на стаята – ежедневно.
Смяна на спално бельо – 3 пъти в седмицата.

Басейни и аквапарк:

 • 9 водни пързалки
 • Открит басейн - чадъри, шезлонги, матраци – безплатно. 
 • Закрит отопляем басейн
 • Детски басейн с пързалки

Плаж:

 • Първа линия, собствен, пясъчнен плаж с дължина 230 метра
 • Чадъри, шезлонги, матраци и кърпи – безплатно.

Ресторанти и барове:

 • Основен ресторант - капацитет 900 души
 • 3 ресторанта а-la-carte, платени (Турска кухня, Международна кухня и Рибен) - 19:00-22:00
 • Сладкарница - 14:00-18:00
 • Лоби бар - 24 часа
 • Снeк бар - 11:00-23:00
 • Спортен бар - 21:00-24:00
 • Бар в дискотеката (16+) - 23:00-02:00

 За децата:

 • Детски бюфет
 • Детски столчета в ресторанта
 • Детски басейн
 • Детска площадкa
 • Детски кът
 • Мини-клуб за деца 4-12 г. - работно време 10:00-12:30 и 14:30-18:00
 • Анимация

Спорт и развлечения:

 • Фитнес - безплатно
 • Зала за игри - платена
 • Тенис на маса - безплатно
 • Тенис на корт - безплатно
 • Анимация - безплатно
 • Волейбол - безплатно
 • Баскетбол - безплатно
 • Футбол - безплатно
 • Плаване - безплатно
 • Кану - безплатно
 • Водни ски - платено
 • Моторни ски - платени
 • Воден банан - платен
 • Парасейлинг - платено
 • Стрелба с лък - безплатно
 • Аеробика - безплатно
 • Бочиа - безплатно
 • Дартс - безплатно
 • Билярд - платен
 • Джаги - платени
 • Вечерни забавления

Услуги:

 • Безплатни услуги: турска баня и сауна, парна баня, леден фонтант, витамин бар, фитнес център, дартс, разнообразие от спортни дейности, библиотека, вход за дискотеката, минибар – минерална вода, кола, фанта и бира, безжичен интернет в лобито и в стаите.
 • Платени услуги: масажи и други козметични процедури, фризьорски услуги, магазини, билярд и джаги, пералня и гладене, медицински услуги, осветление за тенис корта, наем на топки и ракети за тенис, водни спортове, уроци по гмуркане, рум сервиз.

Забележка:

Администрацията на хотела има право да внася изменения без предварително предупреждение.

 

Ultra All Inclusive

 

Основен ресторант с тераса:

 • Закуска (07:00-10:00) - вкл. напитки: чай, кафе, вода, фреш от портокал
 • Късна закуска (10:00-11:00) - вкл. напитки: чай, кафе, вода, фреш от портокал
 • Обяд (12:30-14:00) - вкл. напитки: бутилирано вино, бира, местни алкохолни напитки, безалкохолни напитки, вода
 • Детски бюфет (18:30-19:30) - вкл. напитки: безалкохолни напитки, вода
 • Вечеря (19:00-21:30) - вкл. напитки: бутилирано вино, бира, местни алкохолни напитки, безалкохолни напитки, вода
 • Нощен бюфет (23:00-00:30) - вкл. напитки: бутилирано вино, бира, местни алкохолни напитки, безалкохолни напитки, вода

А-ла-карт ресторанти:

3 евро на човек на посещение, до 3 посещения на седмица с предварителна резервация:

 • Zeytin (на закрито, 19:00-22:00) - вкл. напитки: бутилирано вино, бира, местни алкохолни напитки, безалкохолни напитки, чак, кафе, вода
 • Safran (на закрито, 19:00-22:00) - вкл. напитки: бутилирано вино, бира, местни алкохолни напитки, безалкохолни напитки, чак, кафе, вода
 • Roka (на открито, в периода 15.05-30.09, 19:00-22:00) - вкл. напитки: бутилирано вино, бира, местни алкохолни напитки, безалкохолни напитки, чак, кафе, вода

Барове:

 • Снек бар (11:00-18:00) - закуски, фаст фууд, вкл. напитки: бутилирано вино, бира, местни алкохолни напитки, безалкохолни напитки, чак, кафе, вода
 • Сладкарница (15:00-18:00) - сладки, курабийки, сладкиши, сандвичи, вкл. напитки: чай, кафе
 • Fuaye бар (14:00-18:00) - местни и вносни напитки
 • Спортен бар (21:00-24:00) - местни и вносни напитки
 • Лоби бар (24 часа) - местни и вносни напитки
 • Бар в дискотеката (16+) (23:00-02:00) - местни и вносни напитки

Забележки:

 • А-ла-карт ресторантите и дискотеката са затворени веднъж седмично.
 • Напитки се предлагат денонощно от лоби бар.
 • Вносните напитки и марки се предлагат според наличностите. Предлагат се във всички барове без снек бара и сладкарницата.
 • Всички деца трябва да бъдат под наблюдение от възрастен!
 • Допълнителни услуги като торти, цветя и др. за празнични поводи са срещу заплащане.
 • Хотелът си запазва правото да променя работните часове и дни на заведенията.
 • Фрешове, сладолед, вина и вносни напитки се заплащат с изключение на онези, включени в All Inclusive концепцията.
 • Всички напитки се сервират от сервитьори. Бира и твърд алкохол не се предоставят в бутилки.
 • Дрес код по време на вечеря: ежедневно облекло, без бански костюми
 • Всички гости трябва да носят гривни на хотела.
 • Не е позволено внасянето на храни и напитки, купени извън хотела.

Забележка:

Администрацията на хотела има право да внася изменения без предварително предупреждение.

Памуккале:

В Турция казват: „Който не е видял Памуккале, не е видял нищо!”. С право турците наричат този природен феномен Осмото чудо на света. В превод Памуккале означава ˝Замък от памук˝ - това е едно уникално природно явление, което се намира в Югоизточна Турция. Чудо на природата, което няма аналог. С право този феномен е включен в списъка на ЮНЕСКО на обекти със световна значимост. Водите на термалните извори, богати на минерални соли, в продължение на хилядолетия са образували белоснежни варовикови тераси, които приличат на фантастичен замък. Терасите, които представляват млечнобял като памук, сякаш замръзнал водопад, са разположени на протежение 2 600 м със средна ширина 300 метра. Край Памуккале е имало селище още преди 3000 години. Името на град Хиераполис се превежда като „Свещен град”. Сред най-известните забележителности са: некрополът, добре съхраненият амфитеатър, търговският площад- Агора, храмът на Аполон, римските бани и много други забележителности. Тези от Вас, които желаят, ще се къпят в минералния басейн, в който се е къпала последната египетска царица- Клеопатра. Професионален екскурзовод ще Ви разкаже интересни истории за тези места, които ще Ви заинтригуват.

Ефес:

Ефес е древен елински град - колония в Мала Азия, основан през 11 век пр. хр. Ефес, както никое друго място, е съхранил основно структурата на древен град. Това позволява да се придобие ясна предства за живота на древното местно население. От миналото до наши дни са съхранени Фонтана на Адриан, Библиотеката на Целзий, Акропола, амфитеатър, побиращ 24 000 души, акведукт, римски бани, домове на богати жители.В Ефес е прекарала последните дни от живота си Пресветата Дева Мария Богородица, чиято къща могат да разгледат всички, които посетят тази екскурзия. Съществува легенда, че след Възнесение Христово, Богородица с жените около Иисус Христос и апостол Йоан са се заселили в Ефес. Света Дева Мария е живяла в тази къща до края на живота си. Умира на 64 години. Днес Домът на Дева Мария е място за поклонение не само на християните, но и на мюсюлманите.

Шириндже и Базиликата на Св. Йоан:

Шириндже се намира на 30км от морския курорт Кушадасъ, близо до град Селчук и античния град Ефес. До селото се стига по живописен асфалтиран планински път. Шириндже е известно като гръцко село, защото в миналото е било заселено главно с гърци, които се изселват след спогодбата между Турция и Гърция през 1923г. Турското правителство е обявило селището за исторически и архитектурен резерват. Запазена е и старинната архитектура на вскички къщи, улиците са калдъръмени. По време на екскурзията ще можете да опитате от местните вина и да разгледате ръчно плетените дантели, покривки и сувенири. Базиликата се намира в град Селчук на 18 км от Кушадасъ в близост до Ефес. Според историка Еусибос (37-42 г. н.е.), Св.Йоан и Дева Мария са били принудени да напуснат Йерусалим. Пристигайки в Мала Азия, Св.Йоан продължава с мисията за разпространяването на християнството. След смъртта на Св.Павел, той поема ръководството на Ефеската църква. Св.Йоан е погребан тук. В негова чест византийския император Юстиниан построява базиликата през VI в. от н.е.

Разходка с яхта:

Красотата на Егейско море не може да се опише, трябва да я видите с очите си. Ние Ви предлагаме една незабравима морска разходка по Егейско море с яхта.Морска разходка по живописното крайбрежие на Кушадасъ със спирки в малки заливчета. На една от спирките лагуната ще ви приеме в обятията си, а горещото слънце ще покрие кожата Ви с бронзов тен. Прекрасна природа, бисерно море, лъскаво слънце и незабравими впечатления. В цената е включен обяд и безлимитни безалкохолни напитки (Кола, Фанта, Вода) от 10:00 ч до 15:30 ч

Гмуркане:

Завиждали ли сте на Жак Ив Кусто за възможността да се гмурка в световния океан и редица морета, за да изучи невероятния и фантастичен подводен свят? Ние Ви предлагаме една великолепна възможност, както за професионалисти,така и за начинаещи, да се потопят в дълбините на Егейско море и да се полюбуват на красотата на подводния свят.

Аквапарк:

Водна фиеста в едни от най-големите аквапаркове в Европа, Адаланд и Аквафентъзи. Изкушение за посетителите в аквапарка са множеството водни пързалки, басейни, ролби, атрактивна водна дискотека, боулинг, специално създадена изкуствена река за рафтинг, делфинариум (шоу с тюлени и делфини), както и възможността да се насладите на подводния свят на морския парк, наблюдавайки обитателите му от безопасно място. Аквапаркът предлага изобилие от удоволствия за малки и големи.

Джип сафари:

Ще откриете нови земи, ще видите паметници на архитектурата и изкуството, ще разберете как живеят хората в турската провинция. Но не това е основната цел на екскурзията. Много кал, много смях! Можете да проверите уменията си за шофиране в трудни условия, пътешествайки в сърцето на планината. Пътят криволичи по нанагорнището, и вненезапно се озовавате в райони, недокоснати от цивилизацията, с девствена природа и разнообразна растителност. По пътя ще пресичате планински реки, ще видите изгубени селища, където сякаш времето е спряло преди 300 години. В заключение ще можете да се напарите в турска баня, където може да Ви направят и мсаж, ще починете тялом и духом! Ще имате прекрасна възможност да опитате прясно уловена пъстърва, приготвена в духа на най-добрите турски традиции пред очите ви. Напред, колите ви очакват!

Турска баня:

Ако желаете да се завърнете от почивка не само с тен, но и наистина отпочинали, не се лишавайте от удоволствието да отидете на турска баня. Ще се чувствате прекрасно след комбинацията от сауна, басейн и ексфолиращ масаж. Запознайте се и се насладете на турската култура при къпането в типичната атмосфера на турската баня. Оставете се да бъдете масажирани от т.нар. „телак” с ароматни масла или кремове. Не забравяйте само любимата си марка шампоан, всичко останало, като хавлиени кърпи, чехли за баня и пр., са на Ваше разположение в банята.

Rooms

Room

Created with Sketch.
x1

Owner

Kaloyan

Member Since 2021

СЪСЕДНИ ХОТЕЛИ