Palm Wings Beach Resort & Spa – Собствен Транспорт

Created with Sketch. Кушадасъ, Турция Карта

ЗА ХОТЕЛА

Хотел Palm Wings Beach Resort & Spa е чудесен избор за хора, търсещи луксозно настаняване, хубав пясъчен плаж и безупречна кухня! Той е разположен директно на брега на морето и предлага на своите гости красиви градини, басейни за деца и възрастни, водни пързалки, разнообразие от ресторанти и барове и много забавления. Хотелът е високо оценен от водещите рейтингови сайтове и неслучайно е считан за едно от най-добрите места за настаняване в Кушадасъ!


ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ НАМАЛЕНИЯ ЗА РАННИ ЗАПИСВАНИЯ

 

КАЛКУЛИРАЙ И РЕЗЕРВИРАЙ

 

 

ЦЕНОВА ТАБЛИЦА

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ

1. Депозит - 50 лв/човек - в срок до 3 дни след резервация

2. Доплащане - в срок до 21 дни преди началото на почивката

Плащането се извършва в брой в офиса на фирмата или по банков път.

Виж повече

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА

✓ Хотелско настаняване на съответния брой нощувки и база на изхранване

✓ Oбслужване на място в Турция от представител на фирмата партньор на Sineva Travel

Виж повече

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА

 Медицинска застраховка към ЗАД "Армеец" с покритие 5000 еврo за лица до 64 г. - 1 лв човек / ден

✓ Медицинска застраховка към ЗАД "Армеец" с покритие 5000 еврo за лица от 65 г. до 84 г. - 3 лв човек / ден

✓ Застраховка "Отмяна на пътуване" - доплащането е в зависимост от цената на почивката и срока на анулации

✓ Допълнителни екскурзии на място в курорта

Виж повече

ЕКСКУРЗИИ

ПАМУККАЛЕ

В Турция казват: „Който не е видял Памуккале, не е видял нищо!” С право турците наричат този природен феномен Осмото чудо на света. В превод Памуккале означава ˝Замък от памук˝ - това е едно уникално природно явление, което се намира в Югоизточна Турция. Чудо на природата, което няма аналог. С право този феномен е включен в списъка на ЮНЕСКО на обекти със световна значимост. Водите на термалните извори, богати на минерални соли, в продължение на хилядолетия са образували белоснежни варовикови тераси, които приличат на фантастичен замък. Терасите, които представляват млечнобял като памук, сякаш замръзнал водопад, са разположени на протежение 2 600 м със средна ширина 300 метра. Край Памуккале е имало селище още преди 3000 години. Името на град Хиераполис се превежда като „Свещен град”. Сред най-известните забележителности са: некрополът, добре съхраненият амфитеатър, търговският площад - Агора, храмът на Аполон, римските бани и много други забележителности. Тези от Вас, които желаят, ще се къпят в минералния басейн, в който се е къпала последната египетска царица - Клеопатра. Професионален екскурзовод ще Ви разкаже интересни истории за тези места, които ще Ви заинтригуват. 


ЕФЕС

Ефес е древен елински град - колония в Мала Азия, основан през 11 век пр. хр. Ефес, както никое друго място, е съхранил основно структурата на древен град. Това позволява да се придобие ясна предства за живота на древното местно население. От миналото до наши дни са съхранени Фонтана на Адриан, Библиотеката на Целзий, Акропола, амфитеатър, побиращ 24 000 души, акведукт, римски бани, домове на богати жители. В Ефес е прекарала последните дни от живота си Пресветата Дева Мария Богородица, чиято къща могат да разгледат всички, които посетят тази екскурзия. Съществува легенда, че след Възнесение Христово, Богородица с жените около Иисус Христос и апостол Йоан са се заселили в Ефес. Света Дева Мария е живяла в тази къща до края на живота си. Умира на 64 години. Днес Домът на Дева Мария е място за поклонение не само на християните, но и на мюсюлманите.


ШИРИНДЖЕ И БАЗИЛИКАТА СВ. ЙОАН

Шириндже се намира на 30 км от морския курорт Кушадасъ, близо до град Селчук и античния град Ефес. До селото се стига по живописен асфалтиран планински път. Шириндже е известно като гръцко село, защото в миналото е било заселено главно с гърци, които се изселват след спогодбата между Турция и Гърция през 1923г. Турското правителство е обявило селището за исторически и архитектурен резерват. Запазена е и старинната архитектура на вскички къщи, улиците са калдъръмени. По време на екскурзията ще можете да опитате от местните вина и да разгледате ръчно плетените дантели, покривки и сувенири. Базиликата се намира в град Селчук на 18 км от Кушадасъ в близост до Ефес. Според историка Еусибос (37-42 г. н.е.), Св. Йоан и Дева Мария са били принудени да напуснат Йерусалим. Пристигайки в Мала Азия, Св. Йоан продължава с мисията за разпространяването на християнството. След смъртта на Св. Павел, той поема ръководството на Ефеската църква. Св. Йоан е погребан тук. В негова чест византийския император Юстиниан построява базиликата през VI в. от н.е.


РАЗХОДКА С ЯХТА

Красотата на Егейско море не може да се опише, трябва да я видите с очите си. Ние Ви предлагаме една незабравима морска разходка по Егейско море с яхта. Морска разходка по живописното крайбрежие на Кушадасъ със спирки в малки заливчета. На една от спирките лагуната ще ви приеме в обятията си, а горещото слънце ще покрие кожата Ви с бронзов тен. Прекрасна природа, бисерно море, лъскаво слънце и незабравими впечатления. В цената е включен обяд и безлимитни безалкохолни напитки (кола, фанта, вода) от 10:00 ч. до 15:30 ч.


ГМУРКАНЕ

Завиждали ли сте на Жак Ив Кусто за възможността да се гмурка в световния океан и редица морета, за да изучи невероятния и фантастичен подводен свят? Ние Ви предлагаме една великолепна възможност, както за професионалисти, така и за начинаещи, да се потопят в дълбините на Егейско море и да се полюбуват на красотата на подводния свят.


ДЖИП САФАРИ

Ще откриете нови земи, ще видите паметници на архитектурата и изкуството, ще разберете как живеят хората в турската провинция. Но не това е основната цел на екскурзията. Много кал, много смях! Можете да проверите уменията си за шофиране в трудни условия, пътешествайки в сърцето на планината. Пътят криволичи по нанагорнището, и вненезапно се озовавате в райони, недокоснати от цивилизацията, с девствена природа и разнообразна растителност. По пътя ще пресичате планински реки, ще видите изгубени селища, където сякаш времето е спряло преди 300 години. В заключение ще можете да се напарите в турска баня, където може да Ви направят и масаж, ще починете тялом и духом! Ще имате прекрасна възможност да опитате прясно уловена пъстърва, приготвена в духа на най-добрите турски традиции пред очите ви. Напред, колите Ви очакват! 


ТУРСКА БАНЯ

Ако желаете да се завърнете от почивка не само с тен, но и наистина отпочинали, не се лишавайте от удоволствието да отидете на турска баня. Ще се чувствате прекрасно след комбинацията от сауна, басейн и ексфолиращ масаж. Запознайте се и се насладете на турската култура при къпането в типичната атмосфера на турската баня. Оставете се да бъдете масажирани от т.нар. „телак” с ароматни масла или кремове. Не забравяйте само любимата си марка шампоан, всичко останало, като хавлиени кърпи, чехли за баня и пр., са на Ваше разположение в банята.


АКВАПАРК

Водна фиеста в едни от най-големите аквапаркове в Европа - Адаланд и Аквафентъзи. Изкушение за посетителите в аквапарка са множеството водни пързалки, басейни, ролби, атрактивна водна дискотека, боулинг, специално създадена изкуствена река за рафтинг, делфинариум (шоу с тюлени и делфини), както и възможността да се насладите на подводния свят на морския парк, наблюдавайки обитателите му от безопасно място. Аквапаркът предлага изобилие от удоволствия за малки и големи.


Забележка: Актуална информация за цените на допълнителните мероприятия можете да получите на място в офиса ни или по имейл, след предварително запитване!

Виж повече

АНУЛАЦИИ

1. ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да анулира резервацията без да дължи никакви такси или неустойки в случай на затворени граници с Турция или при налагане на задължителна карантина при връщане в България. Анулацията трябва да се извърши не по-късно от 7 дни преди датата на настаняване. При всички останали случаи са валидни долуописаните условия.

2. В случай на направена резервация по условие "Ранно записване", отказ от пътуването и прекратяване на договора от страна на ПОТРЕБИТЕЛЯ се таксуват със заплатената до момента сума по договора.

3. В случай на неспазване на сроковете за депозит и доплащане, неспазване на срока на представяне на необходимите документи, нередовни документи, отказ от пътуването и прекратяване на договора от страна на ПОТРЕБИТЕЛЯ, ТУРОПЕРАТОРЪТ има право да анулира организираното пътуване и удържа следните неустойки:

3.1. В срок до 60 дни преди датата на пътуването се удържа административна такса в размер на 40 лв.

3.2. От 59 до 30 дни преди датата на пътуването – неустойка в размер на депозита.

3.3. От 29 до 15 дни преди датата на пътуването – неустойка в размер на 50% от общата стойност на договора.

3.4. При по-малко от 15 дни преди датата на пътуването – неустойка в размер на 100% от общата стойност на договора.

4. За всяка промяна относно резервацията (период, хотел, транспортно средство или име на пътуващ), след първоначалното записване, се удържа такса обслужване в размер на 30 лв. Не важи при промяна на всички имена в стая, което хотелът приема като нова резервация и се таксува по актуални ценови условия. Всяка промяна по резервация за „Ранно записване“ се таксува и заплаща по актуалните към момента на промяна ценови условия.

5. При анулация на пътуването поради болест или други лични причини, свързани с ПОТРЕБИТЕЛЯ, същият дължи на ТУРОПЕРАТОРА неустойка в съответствие със сроковете на анулация и в размерите, посочени по-горе. ТУРОПЕРАТОРЪТ има право да удържи стойността на начислената неустойка и/или административна такса от извършените плащания по договора.

6. В случай, че ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати своята почивка /екскурзия/ през времетраенето й по свое желание, всички допълнителни разходи, включително и транспортните, са за негова сметка. В този случай не може да има претенции за връщане на част от стойността на заявените услуги.

7. Неявяване на ПОТРЕБИТЕЛЯ на мястото на тръгване или нарушението на срока за доплащане от страна на ПОТРЕБИТЕЛЯ се счита за отказ от пътуване. В тези случаи влизат в сила посочените при отказ от пътуване неустойки.

Виж повече

ЗАСТРАХОВКИ

✓ Застраховка "Отговорност на Туроператора" съгласно чл. 97 от Закона за Туризма към ЗК "ЛЕВ ИНС" АД, с номер на полица 00088061/13062010010278 до 29.04.2021 г.

✓ Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" към ЗАД "Армеец" - гр. София, ул. "Стефан Кaраджа" 2

✓ Възможност за сключване на допълнителна застраховка "Отмяна на пътуване" по чл. 80, ал. 1, т. 14 от ЗТ, покриваща разходите за анулиране на пътуването поради здравословни причини на пътуващия и негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора.

✓ Съгласно Общите условия по застраховка "Помощ при пътуване в чужбина", задължение на Застрахования при настъпване на застрахователно събитие е да уведоми асистиращата компания непосредственo /до 24 часа/ след настъпване на злополуката /акутното заболяване/ чрез обаждане на телефона, посочен на травелпака и в инструкциите, давани на клиентите, както и да изпълни указанията на асистиращата компания, представител на Застрахователя. Само след непосредствено информиране на застрахователната компания и координирането от нейна страна на Вашите действия, ще Ви бъде предоставено безплатно /или с последващо компенсиране на разходитe/ обслужване в съответствие със застрахователната полица.

Виж повече

ДРУГИ УСЛОВИЯ

✓ Необходими данни за резервация - трите имена (международен паспорт) на кирилица и латиница + ЕГН

✓ Промоционални цени за "Ранни записвания", в случай че има такива, са валидни при определени условия, които са описани в съответните ценови оферти. Промоцията за "Ранни записвания" за отделни хотели може да бъде прекратена и преди посочения срок на действие в случай на изчерпване на предвидения за продажба по "Ранни записвания" брой стаи в тези хотели

✓ Гражданите на Република България, притежаващи валидни международни паспорти, могат да влизат, пребивават, преминават транзит и напускат територията на Република Турция без визи за срок до 90 дни в рамките на 6 месеца, считано от датата на първото им влизане, през всички гранично-контролни пропускателни пунктове, открити за международни пътнически превози

✓ Не съществува необходимост от специални ваксинации при влизане в Република Турция

Виж повече

ПОДОБНИ ХОТЕЛИ

Aquasis De Luxe Resort & Spa (Автобусен Транспорт)

Created with Sketch. Дидим, Турция

Grand Blue Sky – Автобусен Транспорт

Created with Sketch. Кушадасъ, Турция

Parkim Ayaz Hotel – Автобусен Транспорт

Created with Sketch. Бодрум, Турция

Palm Wings Beach Resort & Spa – Автобусен Транспорт

Created with Sketch. Кушадасъ, Турция

НАУЧИ ПРЕДИ ВСИЧКИ

АКТУАЛНИ ПРОМОЦИИ И ОФЕРТИ