Seven Seas Hotel Blue

Created with Sketch. Сиде, Анталия Карта
Not Rated from 0 review
0/5
100% of guests recommend
Seven Seas Hotel Blue:

 

Оферта „Ранно записване“

Резервирай от 01.02. до 10.02.

 

 

Ценова таблица:
Начин на плащане:

1. Първо плащане 20% при резервация;

2. Второ плащане 30% до 31.03.2023 г.;

3. Трето плащане 50% до 21 дни преди почивката.

 

Цената включва:

* Хотелско настаняване на избрания брой нощувки и база на изхранване;

* Обслужване на място в Турция от представител на фирмата партньор на Sineva Travel Ltd.

 

Цената не включва:

* Оферта „Късна анулация“ - безплатно анулиране до 3 дни преди почивката при 3% доплащане към пакета;

* Mедицинска застраховка към ЗК Лев Инс АД с покритие 5000 евро за лица до 69 г. - 1,50 лв. на човек на ден;

* Медицинска застраховка към ЗК Лев Инс АД с покритие 5000 евро за лица от 70 г. до 84 г. - 3 лв. на човек на ден;

* Застраховка "Отмяна на пътуване" - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулации;

* Допълнителни екскурзии на място в курорта.

 

Общи условия

Анулации и неустойки:

1. Потребителят има право да анулира резервацията си, при което му се удържат следните неустойки според момента на отказ:

а) до 60 дни преди датата на настаняване - неустойка в размер на 50 лв на стая;

б) от 59 дни до 30 дни преди датата на настаняване - неустойка в размер на депозита;

в) от 29 дни до 15 дни преди датата на настаняване - неустойка в размер на 70% от общата стойност на договора;

г) при по-малко от 15 дни преди датата на настаняване - неустойка в размер на 100% от общата стойност на договора.

2. Остатъкът от внесената сума, след приспадане на дължимите неустойки, не се възстановява и остава под формата на ваучер за нови резервации, направени в период до 12 месеца от момента на отказа.

3. За всяка промяна относно резервацията (период, хотел, транспортно средство или име на пътуващ), след първоначалното записване, се удържа такса обслужване в размер на 50 лв. Не важи при промяна на всички имена в стая, което хотелът приема като нова резервация и се таксува по актуални ценови условия. Всяка промяна по резервация се таксува и заплаща по актуалните към момента на промяна ценови условия.

4. При анулация на пътуването поради болест или други лични причини, свързани с Потребителя, същият дължи на Туроператора неустойка в съответствие със сроковете на анулация и в размерите по т.10.1. Туроператорът има право да удържи стойността на начислената неустойка от извършените плащания по договора.

5. В случай, че Потребителт прекрати своята почивка /екскурзия/ през времетраенето й по свое желание, всички допълнителни разходи, включително и транспортните, са за негова сметка. В този случай не може да има претенции за връщане на част от стойността на заявените услуги.

6. Неявяване на туриста на мястото на тръгване, мястото на настаняване или нарушението на срока за доплащане от страна на туриста се счита за отказ от пътуване. В тези случаи влизат в сила посочените при отказ от пътуване неустойки.

Застраховки:

1. Застрахователят, с когото Туроператорът е сключил застрахователен договор по чл. 97 от Закона за туризма е ЗК „Лев Инс“ АД, гр. София, бул. „Симеоновско Шосе“ №67А, ЕИК 121130788, тел. +359 2 8055333, www.lev-ins.com, с полица № 13062210000440 / 19.04.2022 г. и застрахователна сума 25 000 лв.

2. Туроператорът предлага на Потребителя сключването на доброволна или задължителна застраховка „медицински разходи при болест и злополука на туриста" от името и за сметка на лицензиран застраховател при пътувания извън страната. Задължителната застраховка може да не се сключи, когато Потребителят представи пред Туроператора валидна полица за сключена дългосрочна застраховка „медицински разходи при болест и злополука на туриста", чийто период на валидност обхваща и периода на договора за конкретното пътуване. В този случай Туроператорът прилага копие от застрахователната полица към договора по чл. 84, ал. 1 от Закона за туризма.

3. Туроператорът предоставя на Потребителя информация за условията за сключване на доброволна или задължителна застраховка за покриване на разходите за съдействие, включително репатриране на пътуващия в случай на злополука, болест или смърт, към ЗК „Лев Инс“ АД, гр. София, бул. „Симеоновско Шосе“ №67А, ЕИК 121130788, тел. +359 2 8055333, www.lev-ins.com.

4. Съгласно Общите условия по застраховка „медицински разходи при болест и злополука на туриста", задължение на Потребителя при настъпване на застрахователно събитие е да уведоми асистиращата компания незабавно чрез обаждане на телефона, посочен на полицата и в инструкциите, давани на клиентите, както и да изпълни всички указания на асистиращата компания, представител на Застрахователя. Само след непосредствено информиране на застрахователната компания и координирането от нейна страна на Вашите действия, ще Ви бъде предоставено безплатно /или с последващо компенсиране на разходитe/ обслужване в съответствие със застрахователната полица. Потребителят е длъжен да предостави на Застрахователя при поискване пълна информация за настъпилото събитие и да съдейства за изясняване на обстоятелствата и фактите, касаещи застрахователното събитие.

5. Потребителят има възможност при свое желание и допълнително заплащане да сключи допълнителна доброволна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 82, ал. 1, т. 8 от ЗТ, покриваща разходите за анулиране на пътуването поради здравословни причини на пътуващия и негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора. В зависимост от възрастта на туриста, стойността на застраховката е между 3% и 8% начислени върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване.

6. Туроператорът предоставя на Потребителя информация за условията за сключване на доброволна застраховка “Отмяна на пътуване” към ЗК „Лев Инс“ АД, гр. София, бул. „Симеоновско Шосе“ №67А, ЕИК 121130788, тел. +359 2 8055333, www.lev-ins.com.

Минимален брой участници:

При самолетен транспорт - 100 души; При автобусен транспорт - 35 души; При собствен транспорт - няма изискване. В случай че този брой не бъде набран, Потребителят ще бъде уведомен в следните срокове:

а) 20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност по-голяма от 6 дни;

б) 7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност от 2 до 6 дни;

в) 48 часа преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност по-малка от 2 дни.

Паспортни, визови и здравни изисквания:

а) Паспортни изисквания: При пътуване извън страната: Международен паспорт. Неговата валидност е необходимо да бъде в съответствие със законите на избраната за пътуване държава.

б) Визови изисквания: При пътуване извън страната: Няма. В случай че има визови изисквания, те ще бъдат упоменати в т. 5 от Договора за туристически пакет.

в) Медицински изксвания: При пътуване извън страната: Няма. В случай че има медицински изисквания, те ще бъдат упоменати в т. 5 от Договора за туристически пакет.

Програма на пътуване:

1. Самолетна програма:

Ден 1: Излитане от България с директен чартърен полет. Посрещане от фирмата партньор на туроператора. Трансфер до хотела. Настаняване. Нощувка.

Ден 2-7: Свободно време за плаж и почивка. Възможност за посещение на допълнителните екскурзии на място, предложени от фирмата партньор, които се заявяват и заплащат на място.

Ден 8: След закуска освобождаване на стаите и трансфер до летището за директен чартърен полет до България.

2. Автобусна програма:

Ден 1: Отпътуване от България следобед с автобус. Пристигане на следващия ден в избрания хотел. Настаняване. Нощувка.

Ден 2-8: Свободно време за плаж и почивка. Възможност за посещение на допълнителните екскурзии на място, предложени от фирмата партньор, които се заявяват и заплащат на място.

Ден 9: След закуска освобождаване на стаите и отпътуване от хотела. Пристигане на следващия ден преди обяд в България.

3. Собствен транспорт:

Програмата на пътуване се определя индивидуално от всеки клиент.

Check In 12:00 pm
Check Out 12:00 pm
Hotel Policies

ОПИСАНИЕ

Местоположение:

Хотелът се намира на 70 км от летището на Анталия и на 6 км. от центъра на Сиде. Seven Seas Hotel Blue е разположен в село Sorgun, на морския бряг.

В хотела:

Хотелът е с обща територия от 100 000 кв.м. и е реновиран за последно през 2019г. На разположение на гостите има богато разнообразие от съоръжения и услуги, сред които основен ресторант, детски ресторант, няколко открити басейна за деца и възрастни, водни пързалки, СПА център с турска баня, сауна, парна баня, салон за красота и процедури и фитнес център. За забавлението на малки и големи в хотела има детска площадка, игрална зала, кино, детска дискотека, дискотека, анимация, амфитеатър, 2 тенис корта, тенис на маса, дартс, волейбол, баскетбол, мини голф, мини футбол, аеробика, пилатес, зумба, степ, билярд, телевизионна зала, стрелба с лък и моторни и водни спортове. 

Стаи:

Всички стаи са оборудвани с тераса, телевизор, интернет, сейф, мини бар, климатик, сет за кафе и чай, баня с душ, сешоар и тоалетни принадлежности.

* Стандартна стая във вилите (25 кв.м) - Едно помещение с две единични легла. Допълнителното легло е диван. Максимален капацитет 2-ма възрастни + 1 дете или 3-ма възрастни. Всички стаи са с изглед градина. 

* Стандартна стая в хотелската част (25 кв.м) -  Едно помещение с двойно или 2 единични легла. Допълнителното легло е диван. Основните и допълнителното легло са разделени с преграда. Максимален капацитет 2-ма възрастни + 2 деца или 3-ма възрастни. Стаите могат да са с изглед градина, басейн или море. 

* Фамилна стая (43 кв.м) - Помещението се състои от 2 стаи - едната разполага с двойно легло, а другата с 2 единични. Максимален капацитет 3-ма възрастни + 1 дете или 4-ма възрастни. Всички стаи са с изглед градина.

Плаж:

Собствен пясъчно-чакълест плаж с дължина от 140 м. Чадъри, шезлонги, матраци и кърпи на плажа - безплатно.

Басейни:

* Релакс басейн

* Басейн с активности 

* Водна пързалка с рафтинг - бърза и бавна

* 2 басейна с водни пързалки за възрастни и деца

* 2 детски басейна

* Чадъри, шезлонги и матраци - безплатно

Ресторанти и барове:

* Ресторант Seven Senses

* Детски ресторант Elmo 

* Снак ресторант Seastar (разположен на плажа)

* Снак ресторант Passage (разположен около активния басейн) 

* Сладкарница

* Сладолед

* 4 а-ла-карт ресторанта - турски, азиатски, рибен и италиански

За децата:

* Детски ресторант

* Детска площадка

* Игрална зала

* Стена за катерене в игралната зала 

* Игрална зала с лего

* Кино

* Детска дискотека

* Анимация

* Детски басейн

* Срещу заплащане: детска количка, рисуване върху тениска, рисуване с пясък

Развлечения и спорт:

* Анимация - дневни активности, вечерни шоу програми, спортни активности

* Дискотека

* Амфитеатър

* 2 тенис корта - безплатно, доплащане за осветление, оборудване и уроци

* Тенис на маса

* Дартс

* Плажен волейбол

* Баскетбол

* Мини голф

* Мини футбол

* Аеробика, пилатес, зумба, степ

* Билярд

* Телевизионна зала

* Стрелба с лък

* Водни пистолети

* Водни спортове - срещу доплащане

Спа:

* Фитнес

* Турска баня - безплатно

* Сауна - безплатно

* Парна баня - безплатно

* Масаж - срещу доплащане

* Пилинг - срещу доплащане 

* Салон за красота - срещу доплащане

Безплатни услуги:

2 посещения на турски, италиански или азиатски а-ла-карт ресторант, мини бар, фитнес, сауна, парна баня, интернет, чадъри, шезлонги, матраци и кърпи на басейна и плажа.

Платени услуги:

Посещение на рибния а-ла-карт ресторант, повече от 2 посещения на останалите а-ла-карт ресторанта, рум сървиз, пералня и химическо, водни спортове, тенис оборудване и осветление, тенис уроци, фитнес инструктур, фризьорски салон, салон за красота и процедури, наем на кола, лекар.

Забележка:

Администрацията на хотела има право да внася изменения без предварително предупреждение.

ХРАНЕНЕ

Ultra All Inclusive 

 

Ресторант Seven Senses

Основен бюфет, диетичен бюфет, 6 тематични вечери, при предварителна заявка безглутенови ястия:

* Закуска: 07:00-10:00

* Късна закуска: 10:00-10:30

* Обяд: 12:30-14:30

* Вечеря: 18:30-21:00

* Късна вечеря: 23:00-01:00 - супа, ограничени топли и студени ястия, плодове

* Късна вечеря: 01:00-07:00 - сандвичи и лека закуска

Детски ресторант Elmo 

* Закуска: 07:00-10:00

* Обяд: 12:00-14:00

* Вечеря: 18:00-20:30

Снак ресторант Seastar (разположен на плажа)

* Обеден бюфет: 11:00-16:00

* Следобедн бюфет: 16:00-17:00 - сладки и солени сладкиши, сандвичи, плодове

Снак ресторант Passage (разположен около активния басейн)

* 13:00-18:00 

Сладкарница

* 11:00-18:00

Сладолед

* В снак ресторант Seastar: 11:00-16:00

* В снак ресторант Passage: 13:00-18:00

* В основния ресторант Seven Senses: 19:00-21:00

A-ла-карт ресторанти: 

* Турски а-ла-карт ресторант (18:30-21:00) - турска кухня, местни алкохолни и безалкохолни напитки 

* Азиатски а-ла-карт ресторант (18:30-21:00) - азиатска кухня, местни алкохолни и безалкохолни напитки 

* Рибен а-ла-карт ресторант (19:00-21:00 между 01.06-30.09) - морска кухня 

* Италиански а-ла-карт ресторант (19:00-21:00 между 01.06-30.09) - морска кухня 

За всички а-ла-карт ресторанти се изисква предварителна резервация.

2 безплатни посещения на седмица за турския, азиатския и рибния а-ла-карт ресторант. За повече от 2 помещения се заплащат по 5 евро на човек.

За рибния а-ла-карт ресторант се заплащат 15 евро на човек.

Ново и разнообразно детско меню. 

Лоби бар 7 (24 часа):

* Алкохолни и безалкохолни напитки

Терасен лоби бар (18:00-24:00):

* Алкохолни и безалкохолни напитки

Бар Beach на плажа (10:00-18:00):

* Бира, вино, безалкохолни напитки

Бар Ocean на плажа (21:00-02:00):

* Алкохолни и безалкохолни напитки

Бар Cave на басейна (10:00-18:00):

* Алкохолни и безалкохолни напитки

Бар Slide pool на басейна (10:00-18:00):

* Алкохолни и безалкохолни напитки

Бар на амфитеатъра (20:30-22:30):

* Бира, вино, безалкохолни напитки

Кафене (11:00-23:00):

* Толки напитки

Мини бар:

* 2 коли, 2 Фанти, 2 студени чая, 2 минерални води 0,5 л., 1 мляко, 2 бири + сет за кафе

Срещу доплащане:

* Луксозни вносни напитки, фрешове и ботилирани напитки

Забележка:

Администрацията на хотела има право да внася изменения без предварително предупреждение.

ЕКСКУРЗИИ

Памуккале:

В Турция казват: „Който не е видял Памуккале, не е видял нищо!”. С право турците наричат този природен феномен Осмото чудо на света. В превод Памуккале означава „Замък от памук“ - това е едно уникално природно явление, което се намира в Югоизточна Турция. Чудо на природата, което няма аналог. С право този феномен е включен в списъка на ЮНЕСКО на обекти със световна значимост. Водите на термалните извори, богати на минерални соли, в продължение на хилядолетия са образували белоснежни варовикови тераси, които приличат на фантастичен замък. Терасите, които представляват млечнобял като памук, сякаш замръзнал водопад, са разположени на протежение 2 600 м със средна ширина 300 метра. Край Памуккале е имало селище още преди 3000 години. Името на град Хиераполис се превежда като „Свещен град”. Сред най-известните забележителности са: некрополът, добре съхраненият амфитеатър, търговският площад- Агора, храмът на Аполон, римските бани и много други забележителности. Тези от Вас, които желаят, ще се къпят в минералния басейн, в който се е къпала последната египетска царица- Клеопатра. Професионален екскурзовод ще Ви разкаже интересни истории за тези места, които ще Ви заинтригуват.

Екскурзия до гр. Анталия:

По време на екскурзията ще имате възможност да се докоснете не само до архитектурата на града, но и до впечатляващата природа, както и да усетите приятната атмосфера на град Анталия. Турът започва с посещение на националния парк "Дюден", където туристите могат да се насладят на красотата на емблематичния водопад. След това групата се отправя към историческия център "Калеичи", където ще се запознаете с основните забележителности на Анталия - Минаре Йивли, Старото пристанище, Кесик минаре и Вратата на Адриан. В обиколката е включен обяд с национални ястия.

Екскурзия до гр. Алания:

Град Алания ще Ви впечатли със своите закътани улички и усмихнати хора, красиви гледки, плажни ивици и малки островчета, сякаш кацнали насред морето. По време на тура групата се изкачва с автобус на панорамна площадка, от където се открива прекрасна гледка към града. Следва кратка раздходка с пиратски кораб - около 45 минути. Носят се легенди, че в миналото именно Алания е бил пристанищен град на пиратски кораби. С тази екскурзия ще се запознаете и с още много легенди, които се носят за историята на град Алания.

Разходка с яхта:

Подарете си една незабравима морска разходка с яхта по Средиземно море, по време на която ще се насладите на живописното крайбрежие на Анталия и да поплувате в тюркоазените му води. За Вас ще се погрижи приветлив и опитен екипаж, което ще гарантира доброто настроение по време на разходката.

Аквапарк и делфинариум:

Вълшебно място за малки и големи с множеството водни проключения - бързи пързалки, басейни, атрактивна водна дискотека, рафтинг река и делфинариум с весело шоу на водните любимци. Аквапаркът предлага изобилие от удоволствия за младежи и семейства с деца, за един незабравим ден.

Турска баня:

Ако желаете да се завърнете от почивка не само с тен, но и наистина отпочинали, не се лишавайте от удоволствието да отидете на турска баня. Ще се чувствате прекрасно след комбинацията от сауна, басейн и ексфолиращ масаж. Запознайте се и се насладете на турската култура при къпането в типичната атмосфера на турската баня. Оставете се да бъдете масажирани от т.нар. „телак” с ароматни масла или кремове.

Гмуркане:

Турската ривиера е едно от най-добрите места за запознаване с подводния свят на Средиземно море. По време на гмуркането ще се насладите на разнообразната флора и фауна под ръководството на квалифициран инструктор и висококачествено оборудване.

Рафтинг:

Рафтинът е идеалното решение да разнообразите почивката си в някой от Вашите свободни дни, особено ако сте любители на ексремните спортове и силните усещания. Ще имате възможност да се насладете се на красивия каньон и прекрасната природа, като по време на рафтинга ще бъдете съпътствани от опитни инструктори. 

Джип сафари:

Ще откриете нови земи, ще видите паметници на архитектурата и изкуството, ще разберете как живеят хората в турската провинция. Пътят криволичи по нагорнище и внезапно се озовавате в райони, недокоснати от цивилизацията, с девствена природа и разнообразна растителност. Включете се в спиращо дъха приключение, съчетано с прекрасната природа на планинския масив Торос.

 

 

Местоположение:

Хотелът се намира на 70 км от летището на Анталия и на 6 км. от центъра на Сиде. Seven Seas Hotel Blue е разположен в село Sorgun, на морския бряг.

В хотела:

Хотелът е с обща територия от 100 000 кв.м. и е реновиран за последно през 2019г. На разположение на гостите има богато разнообразие от съоръжения и услуги, сред които основен ресторант, детски ресторант, няколко открити басейна за деца и възрастни, водни пързалки, СПА център с турска баня, сауна, парна баня, салон за красота и процедури и фитнес център. За забавлението на малки и големи в хотела има детска площадка, игрална зала, кино, детска дискотека, дискотека, анимация, амфитеатър, 2 тенис корта, тенис на маса, дартс, волейбол, баскетбол, мини голф, мини футбол, аеробика, пилатес, зумба, степ, билярд, телевизионна зала, стрелба с лък и моторни и водни спортове. 

Стаи:

Всички стаи са оборудвани с тераса, телевизор, интернет, сейф, мини бар, климатик, сет за кафе и чай, баня с душ, сешоар и тоалетни принадлежности.

* Стандартна стая във вилите (25 кв.м) - Едно помещение с две единични легла. Допълнителното легло е диван. Максимален капацитет 2-ма възрастни + 1 дете или 3-ма възрастни. Всички стаи са с изглед градина. 

* Стандартна стая в хотелската част (25 кв.м) -  Едно помещение с двойно или 2 единични легла. Допълнителното легло е диван. Основните и допълнителното легло са разделени с преграда. Максимален капацитет 2-ма възрастни + 2 деца или 3-ма възрастни. Стаите могат да са с изглед градина, басейн или море. 

* Фамилна стая (43 кв.м) - Помещението се състои от 2 стаи - едната разполага с двойно легло, а другата с 2 единични. Максимален капацитет 3-ма възрастни + 1 дете или 4-ма възрастни. Всички стаи са с изглед градина.

Плаж:

Собствен пясъчно-чакълест плаж с дължина от 140 м. Чадъри, шезлонги, матраци и кърпи на плажа - безплатно.

Басейни:

* Релакс басейн

* Басейн с активности 

* Водна пързалка с рафтинг - бърза и бавна

* 2 басейна с водни пързалки за възрастни и деца

* 2 детски басейна

* Чадъри, шезлонги и матраци - безплатно

Ресторанти и барове:

* Ресторант Seven Senses

* Детски ресторант Elmo 

* Снак ресторант Seastar (разположен на плажа)

* Снак ресторант Passage (разположен около активния басейн) 

* Сладкарница

* Сладолед

* 4 а-ла-карт ресторанта - турски, азиатски, рибен и италиански

За децата:

* Детски ресторант

* Детска площадка

* Игрална зала

* Стена за катерене в игралната зала 

* Игрална зала с лего

* Кино

* Детска дискотека

* Анимация

* Детски басейн

* Срещу заплащане: детска количка, рисуване върху тениска, рисуване с пясък

Развлечения и спорт:

* Анимация - дневни активности, вечерни шоу програми, спортни активности

* Дискотека

* Амфитеатър

* 2 тенис корта - безплатно, доплащане за осветление, оборудване и уроци

* Тенис на маса

* Дартс

* Плажен волейбол

* Баскетбол

* Мини голф

* Мини футбол

* Аеробика, пилатес, зумба, степ

* Билярд

* Телевизионна зала

* Стрелба с лък

* Водни пистолети

* Водни спортове - срещу доплащане

Спа:

* Фитнес

* Турска баня - безплатно

* Сауна - безплатно

* Парна баня - безплатно

* Масаж - срещу доплащане

* Пилинг - срещу доплащане 

* Салон за красота - срещу доплащане

Безплатни услуги:

2 посещения на турски, италиански или азиатски а-ла-карт ресторант, мини бар, фитнес, сауна, парна баня, интернет, чадъри, шезлонги, матраци и кърпи на басейна и плажа.

Платени услуги:

Посещение на рибния а-ла-карт ресторант, повече от 2 посещения на останалите а-ла-карт ресторанта, рум сървиз, пералня и химическо, водни спортове, тенис оборудване и осветление, тенис уроци, фитнес инструктур, фризьорски салон, салон за красота и процедури, наем на кола, лекар.

Забележка:

Администрацията на хотела има право да внася изменения без предварително предупреждение.

Ultra All Inclusive 

 

Ресторант Seven Senses

Основен бюфет, диетичен бюфет, 6 тематични вечери, при предварителна заявка безглутенови ястия:

* Закуска: 07:00-10:00

* Късна закуска: 10:00-10:30

* Обяд: 12:30-14:30

* Вечеря: 18:30-21:00

* Късна вечеря: 23:00-01:00 - супа, ограничени топли и студени ястия, плодове

* Късна вечеря: 01:00-07:00 - сандвичи и лека закуска

Детски ресторант Elmo 

* Закуска: 07:00-10:00

* Обяд: 12:00-14:00

* Вечеря: 18:00-20:30

Снак ресторант Seastar (разположен на плажа)

* Обеден бюфет: 11:00-16:00

* Следобедн бюфет: 16:00-17:00 - сладки и солени сладкиши, сандвичи, плодове

Снак ресторант Passage (разположен около активния басейн)

* 13:00-18:00 

Сладкарница

* 11:00-18:00

Сладолед

* В снак ресторант Seastar: 11:00-16:00

* В снак ресторант Passage: 13:00-18:00

* В основния ресторант Seven Senses: 19:00-21:00

A-ла-карт ресторанти: 

* Турски а-ла-карт ресторант (18:30-21:00) - турска кухня, местни алкохолни и безалкохолни напитки 

* Азиатски а-ла-карт ресторант (18:30-21:00) - азиатска кухня, местни алкохолни и безалкохолни напитки 

* Рибен а-ла-карт ресторант (19:00-21:00 между 01.06-30.09) - морска кухня 

* Италиански а-ла-карт ресторант (19:00-21:00 между 01.06-30.09) - морска кухня 

За всички а-ла-карт ресторанти се изисква предварителна резервация.

2 безплатни посещения на седмица за турския, азиатския и рибния а-ла-карт ресторант. За повече от 2 помещения се заплащат по 5 евро на човек.

За рибния а-ла-карт ресторант се заплащат 15 евро на човек.

Ново и разнообразно детско меню. 

Лоби бар 7 (24 часа):

* Алкохолни и безалкохолни напитки

Терасен лоби бар (18:00-24:00):

* Алкохолни и безалкохолни напитки

Бар Beach на плажа (10:00-18:00):

* Бира, вино, безалкохолни напитки

Бар Ocean на плажа (21:00-02:00):

* Алкохолни и безалкохолни напитки

Бар Cave на басейна (10:00-18:00):

* Алкохолни и безалкохолни напитки

Бар Slide pool на басейна (10:00-18:00):

* Алкохолни и безалкохолни напитки

Бар на амфитеатъра (20:30-22:30):

* Бира, вино, безалкохолни напитки

Кафене (11:00-23:00):

* Толки напитки

Мини бар:

* 2 коли, 2 Фанти, 2 студени чая, 2 минерални води 0,5 л., 1 мляко, 2 бири + сет за кафе

Срещу доплащане:

* Луксозни вносни напитки, фрешове и ботилирани напитки

Забележка:

Администрацията на хотела има право да внася изменения без предварително предупреждение.

Памуккале:

В Турция казват: „Който не е видял Памуккале, не е видял нищо!”. С право турците наричат този природен феномен Осмото чудо на света. В превод Памуккале означава „Замък от памук“ - това е едно уникално природно явление, което се намира в Югоизточна Турция. Чудо на природата, което няма аналог. С право този феномен е включен в списъка на ЮНЕСКО на обекти със световна значимост. Водите на термалните извори, богати на минерални соли, в продължение на хилядолетия са образували белоснежни варовикови тераси, които приличат на фантастичен замък. Терасите, които представляват млечнобял като памук, сякаш замръзнал водопад, са разположени на протежение 2 600 м със средна ширина 300 метра. Край Памуккале е имало селище още преди 3000 години. Името на град Хиераполис се превежда като „Свещен град”. Сред най-известните забележителности са: некрополът, добре съхраненият амфитеатър, търговският площад- Агора, храмът на Аполон, римските бани и много други забележителности. Тези от Вас, които желаят, ще се къпят в минералния басейн, в който се е къпала последната египетска царица- Клеопатра. Професионален екскурзовод ще Ви разкаже интересни истории за тези места, които ще Ви заинтригуват.

Екскурзия до гр. Анталия:

По време на екскурзията ще имате възможност да се докоснете не само до архитектурата на града, но и до впечатляващата природа, както и да усетите приятната атмосфера на град Анталия. Турът започва с посещение на националния парк "Дюден", където туристите могат да се насладят на красотата на емблематичния водопад. След това групата се отправя към историческия център "Калеичи", където ще се запознаете с основните забележителности на Анталия - Минаре Йивли, Старото пристанище, Кесик минаре и Вратата на Адриан. В обиколката е включен обяд с национални ястия.

Екскурзия до гр. Алания:

Град Алания ще Ви впечатли със своите закътани улички и усмихнати хора, красиви гледки, плажни ивици и малки островчета, сякаш кацнали насред морето. По време на тура групата се изкачва с автобус на панорамна площадка, от където се открива прекрасна гледка към града. Следва кратка раздходка с пиратски кораб - около 45 минути. Носят се легенди, че в миналото именно Алания е бил пристанищен град на пиратски кораби. С тази екскурзия ще се запознаете и с още много легенди, които се носят за историята на град Алания.

Разходка с яхта:

Подарете си една незабравима морска разходка с яхта по Средиземно море, по време на която ще се насладите на живописното крайбрежие на Анталия и да поплувате в тюркоазените му води. За Вас ще се погрижи приветлив и опитен екипаж, което ще гарантира доброто настроение по време на разходката.

Аквапарк и делфинариум:

Вълшебно място за малки и големи с множеството водни проключения - бързи пързалки, басейни, атрактивна водна дискотека, рафтинг река и делфинариум с весело шоу на водните любимци. Аквапаркът предлага изобилие от удоволствия за младежи и семейства с деца, за един незабравим ден.

Турска баня:

Ако желаете да се завърнете от почивка не само с тен, но и наистина отпочинали, не се лишавайте от удоволствието да отидете на турска баня. Ще се чувствате прекрасно след комбинацията от сауна, басейн и ексфолиращ масаж. Запознайте се и се насладете на турската култура при къпането в типичната атмосфера на турската баня. Оставете се да бъдете масажирани от т.нар. „телак” с ароматни масла или кремове.

Гмуркане:

Турската ривиера е едно от най-добрите места за запознаване с подводния свят на Средиземно море. По време на гмуркането ще се насладите на разнообразната флора и фауна под ръководството на квалифициран инструктор и висококачествено оборудване.

Рафтинг:

Рафтинът е идеалното решение да разнообразите почивката си в някой от Вашите свободни дни, особено ако сте любители на ексремните спортове и силните усещания. Ще имате възможност да се насладете се на красивия каньон и прекрасната природа, като по време на рафтинга ще бъдете съпътствани от опитни инструктори. 

Джип сафари:

Ще откриете нови земи, ще видите паметници на архитектурата и изкуството, ще разберете как живеят хората в турската провинция. Пътят криволичи по нагорнище и внезапно се озовавате в райони, недокоснати от цивилизацията, с девствена природа и разнообразна растителност. Включете се в спиращо дъха приключение, съчетано с прекрасната природа на планинския масив Торос.

 

 

Rooms

Room

Created with Sketch.
x1

Owner

Kaloyan

Member Since 2021

СЪСЕДНИ ХОТЕЛИ