Swandor Topkapi Palace

Created with Sketch. Лара, Анталия Карта
Not Rated from 0 review
0/5
100% of guests recommend
Swandor Topkapi Palace:

 

Оценка за хотела:
Swandor Topkapi Palace
4.5
Based on 5514 reviews
powered by Google
js_loader

 

Оферта „Ранно записване“

Резервирай от 01.02. до 10.02.

 

 

Ценова таблица:
Начин на плащане:

1. Първо плащане 20% при резервация;

2. Второ плащане 30% до 31.03.2023 г.;

3. Трето плащане 50% до 21 дни преди почивката.

 

Резервация без риск:

Потребителят има право да анулира резервацията без да дължи никакви такси или неустойки, ако се затворят границите с Турция, при налагане на задължителна карантина при връщане в България или при предоставен положителен PCR или антигенен тест на пътуващ или член на семейството му.

 

Цената включва:

* Транспорт с комфортни автобуси, лицензирани за международен превоз на пътници;

* 7 нощувки в избрания хотел на съответната база на изхранване;

* Медицинска застраховка към ЗК Лев Инс АД с покритие 5000 еврo за лица до 69 г;

* Магистрални и фериботни такси;

* Представител по време на пътуването;

* Обслужване на място в Турция от представител на фирмата партньор на Sineva Travel Ltd.

 

Цената не включва:

* Медицинска застраховка към ЗК Лев Инс АД с покритие 5000 еврo за лица от 70 г. до 84 г. - 15 лв. на човек;

* Застраховка „Отмяна на пътуване“ - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулации;

* Доплащане за предно място в автобуса (1-ви, 2-ри, 3-ти ред) - 20 лв;

* Допълнителни екскурзии на място в курорта.

 

Общи условия

Анулации и неустойки:

1. Потребителят има право да анулира резервацията си, при което му се удържат следните неустойки според момента на отказ:

а) до 60 дни преди датата на настаняване - неустойка в размер на 50 лв на стая;

б) от 59 дни до 30 дни преди датата на настаняване - неустойка в размер на депозита;

в) от 29 дни до 15 дни преди датата на настаняване - неустойка в размер на 70% от общата стойност на договора;

г) при по-малко от 15 дни преди датата на настаняване - неустойка в размер на 100% от общата стойност на договора.

2. Остатъкът от внесената сума, след приспадане на дължимите неустойки, не се възстановява и остава под формата на ваучер за нови резервации, направени в период до 12 месеца от момента на отказа.

3. За всяка промяна относно резервацията (период, хотел, транспортно средство или име на пътуващ), след първоначалното записване, се удържа такса обслужване в размер на 50 лв. Не важи при промяна на всички имена в стая, което хотелът приема като нова резервация и се таксува по актуални ценови условия. Всяка промяна по резервация се таксува и заплаща по актуалните към момента на промяна ценови условия.

4. При анулация на пътуването поради болест или други лични причини, свързани с Потребителя, същият дължи на Туроператора неустойка в съответствие със сроковете на анулация и в размерите по т.10.1. Туроператорът има право да удържи стойността на начислената неустойка от извършените плащания по договора.

5. В случай, че Потребителт прекрати своята почивка /екскурзия/ през времетраенето й по свое желание, всички допълнителни разходи, включително и транспортните, са за негова сметка. В този случай не може да има претенции за връщане на част от стойността на заявените услуги.

6. Неявяване на туриста на мястото на тръгване, мястото на настаняване или нарушението на срока за доплащане от страна на туриста се счита за отказ от пътуване. В тези случаи влизат в сила посочените при отказ от пътуване неустойки.

Застраховки:

1. Застрахователят, с когото Туроператорът е сключил застрахователен договор по чл. 97 от Закона за туризма е ЗК „Лев Инс“ АД, гр. София, бул. „Симеоновско Шосе“ №67А, ЕИК 121130788, тел. +359 2 8055333, www.lev-ins.com, с полица № 13062210000440 / 19.04.2022 г. и застрахователна сума 25 000 лв.

2. Туроператорът предлага на Потребителя сключването на доброволна или задължителна застраховка „медицински разходи при болест и злополука на туриста" от името и за сметка на лицензиран застраховател при пътувания извън страната. Задължителната застраховка може да не се сключи, когато Потребителят представи пред Туроператора валидна полица за сключена дългосрочна застраховка „медицински разходи при болест и злополука на туриста", чийто период на валидност обхваща и периода на договора за конкретното пътуване. В този случай Туроператорът прилага копие от застрахователната полица към договора по чл. 84, ал. 1 от Закона за туризма.

3. Туроператорът предоставя на Потребителя информация за условията за сключване на доброволна или задължителна застраховка за покриване на разходите за съдействие, включително репатриране на пътуващия в случай на злополука, болест или смърт, към ЗК „Лев Инс“ АД, гр. София, бул. „Симеоновско Шосе“ №67А, ЕИК 121130788, тел. +359 2 8055333, www.lev-ins.com.

4. Съгласно Общите условия по застраховка „медицински разходи при болест и злополука на туриста", задължение на Потребителя при настъпване на застрахователно събитие е да уведоми асистиращата компания незабавно чрез обаждане на телефона, посочен на полицата и в инструкциите, давани на клиентите, както и да изпълни всички указания на асистиращата компания, представител на Застрахователя. Само след непосредствено информиране на застрахователната компания и координирането от нейна страна на Вашите действия, ще Ви бъде предоставено безплатно /или с последващо компенсиране на разходитe/ обслужване в съответствие със застрахователната полица. Потребителят е длъжен да предостави на Застрахователя при поискване пълна информация за настъпилото събитие и да съдейства за изясняване на обстоятелствата и фактите, касаещи застрахователното събитие.

5. Потребителят има възможност при свое желание и допълнително заплащане да сключи допълнителна доброволна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 82, ал. 1, т. 8 от ЗТ, покриваща разходите за анулиране на пътуването поради здравословни причини на пътуващия и негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора. В зависимост от възрастта на туриста, стойността на застраховката е между 3% и 8% начислени върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване.

6. Туроператорът предоставя на Потребителя информация за условията за сключване на доброволна застраховка “Отмяна на пътуване” към ЗК „Лев Инс“ АД, гр. София, бул. „Симеоновско Шосе“ №67А, ЕИК 121130788, тел. +359 2 8055333, www.lev-ins.com.

Минимален брой участници:

При самолетен транспорт - 100 души; При автобусен транспорт - 35 души; При собствен транспорт - няма изискване. В случай че този брой не бъде набран, Потребителят ще бъде уведомен в следните срокове:

а) 20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност по-голяма от 6 дни;

б) 7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност от 2 до 6 дни;

в) 48 часа преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност по-малка от 2 дни.

Паспортни, визови и здравни изисквания:

а) Паспортни изисквания: При пътуване извън страната: Международен паспорт. Неговата валидност е необходимо да бъде в съответствие със законите на избраната за пътуване държава.

б) Визови изисквания: При пътуване извън страната: Няма. В случай че има визови изисквания, те ще бъдат упоменати в т. 5 от Договора за туристически пакет.

в) Медицински изксвания: При пътуване извън страната: Няма. В случай че има медицински изисквания, те ще бъдат упоменати в т. 5 от Договора за туристически пакет.

Програма на пътуване:

1. Самолетна програма:

Ден 1: Излитане от България с директен чартърен полет. Посрещане от фирмата партньор на туроператора. Трансфер до хотела. Настаняване. Нощувка.

Ден 2-7: Свободно време за плаж и почивка. Възможност за посещение на допълнителните екскурзии на място, предложени от фирмата партньор, които се заявяват и заплащат на място.

Ден 8: След закуска освобождаване на стаите и трансфер до летището за директен чартърен полет до България.

2. Автобусна програма:

Ден 1: Отпътуване от България следобед с автобус. Пристигане на следващия ден в избрания хотел. Настаняване. Нощувка.

Ден 2-8: Свободно време за плаж и почивка. Възможност за посещение на допълнителните екскурзии на място, предложени от фирмата партньор, които се заявяват и заплащат на място.

Ден 9: След закуска освобождаване на стаите и отпътуване от хотела. Пристигане на следващия ден преди обяд в България.

3. Собствен транспорт:

Програмата на пътуване се определя индивидуално от всеки клиент.

Check In 12:00 pm
Check Out 12:00 pm
Hotel Policies

ОПИСАНИЕ

Местоположение:

Swandor Topkapi Palace 5*, част от голямата верига Swandor Hotels & Resorts, e хотелски комплекс в турския курорт Лара, разположен на 16 км от град Анталия.

В хотела:

Архитектурата е вдъхновена от величествения султански дворец в Истанбул - Топкапъ Сарай. Бъдете готови да се пренесете в миналото по времето на управление на Османската империя от Сюлейман Великолепни и да бъдете посрещнати като султани. Несъмнено, всеки гост остава изумен от архитектурата и атмосферата на разположия се на брега на Средиземно море хотелски комплекс. Swandor Topkapi Palace предлага комфортно и уютно настаняване, придружено с безупречно обслужване от най-високо ниво. Реновиран е през 2019 г.

Стаи:

Стаите в хотела са реновирани, комфортно и стилно обзаведени и разполагат с балкон. Всички са оборудвани с климатик, минибар (всеки ден се зарежда безплатно с вода и безалкохолни напитки), телефон, LCD телевизор със сателитна телевизия, сейф (безплатен), баня с душ, сешоар, тоалетни принадлежности, чехли, безплатен интернет достъп, сет за приготвяне на чай и кафе.

* Делукс стая (34 кв.м) - разполага с едно двойно и едно единично легло; Макс. настаняване на 2+1 или 3+0/3+1 (ако е бебе до 2,99 г.);

* Делукс супериорна стая (37 кв.м) - стаите са разположени на 3-тия и 4-тия етаж в блоковете на хотела и разполагат с едно двойно и едно единично легло и допълнителен диван; Макс. настаняване на 3+1 или 2+2;

* Делукс фамилна стая в градината на хотела (40 кв.м) - стаите се намират на приземен етаж в блоковете на хотела и разполагат с две спални с едно двойно легло и две единични легла; Разполагат с една баня и тераса; Макс. настаняване на 4 възрастни;

* Делукс фамилна стая (46 кв.м) - стаи с двоен изглед (разположени на ъгъл; две стаи, разделени с врата); две спални с едно двойно легло и две единични легла; Разполагат с една баня и тераса; Макс. настаняване на 4 възрастни;

* Делукс Дуплекс фамилна стая (59 кв.м) - на два етажа; на единия етаж има спалня с двойно легло и баня; на другия - спалня с две единични легла и баня; макс. настаняване на 3+2 или 4+1.

Плаж:

250 м собствен пясъчен плаж и 2 платформи. Безплатно ползване на чадъри, шезлонги и плажни кърпи. Плажни шатри - срещу допълнително заплащане. На плажа разполагате с бар и два снек бара.

Ресторанти и барове:

Опитни готвачи, внимателно подбрани вкусове, различни прозрения и модерни презентации правят чудеса в кухнята на Swandor Topkapi Palace. А ла карт ресторантите с различни тематики предлагат на гостите да опитат традиционна турска кухня и гастрономически вкусове от интернационалната кухня. Хотелът работи на база Ultra All Inclusive и предлага разнообразие барове и заведения за хранене, където се сервират от местни и вносни алкохолни и безалкохолни напитки, свежи коктейли и топли напитки. Срещу допълнително заплащане се предлага румсървис, бутилирани напитки, някои вносни и премиум напитки, енергийни напитки.

* Основен ресторант "Hunkar"

* 2 снек ресторант

* Ресторант "Divan"

* 2 а ла карт ресторанта - фюжън и турски - срещу допълнително заплащане и с предварителна резервация

* Сладкарница 

* "Pasha" бар - алкохолни и безалкохолни напитки

* "Lalezar" бар - алкохолни и безалкохолни напитки

* "Mahzen" бар - алкохолни и безалкохолни напитки

* "Gülizar" бар - алкохолни и безалкохолни напитки

* "Şerbet" бар - безалкохолни напитки и бира

* "Derya" бар - алкохолни и безалкохолни напитки

* Диско бар - алкохолни и безалкохолни напитки

* Irish pub - алкохолни и безалкохолни напитки

* "Bergüzar" бар - алкохолни и безалкохолни напитки

* "Seyir" бар - вино и кафе

За децата:

* Детски бюфет

* Детски басейни

* 3 детски водни пързалки

* Детска площадка

* Мини-клуб (4-12 г.)

* Мини диско

* Детегледачка (срещу заплащане)

Развлечения и спорт:

* Басейни

* Аквапарк с 8 водни пързалки - 5 за възрастни и 3 за деца

* Двуседмична анимационна програма (14 различни шоу програми)

* Музика на живо

* Тематични партита

* Професионални танцови представления

* Дискотека

* Игри край басейна, организирани от аниматорите

* Групови занимания - зумба, йога, аеробика, гимнастика и др.

* Тенис на корт

* Тенис на маса

* Плажен волейбол

* Мини футбол

* Фитнес

* Боча

* Дартс

* Игрална зала

* Боулинг

* Водни спортове 

Спа:

Egna Spa Center предлага разнообразие от масажи и процедури в релаксираща атмосфера за всички гости на хотела между 09:00 и 20:00 часа. Тук гостите могат да се отпуснат в специално обособени релакс стаи и да се възползват от стандартни и VIP пакети, закрит басейн, турска баня, сауна и фитнес център.

Безплатни услуги:

Местни и вносни алкохолни и безалкохолни напитки, включени в концепцията на хотела, анимация, игри на басейна, волейбол, тенис на маса, боча, групови занимания, дартс, фитнес, плажни кърпи, сауна, турска баня, релакс стая, всички басейни в хотела, аквапарк, детски клуб, интернет, чадъри и шезлонги на плажа и около басейните.

Платени услуги:

А ла карт ресторанти, прясно изцедени сокове, някои вносни и премиум напитки, енергийни напитки, бутилирани напитки, тенис на корт, оборудване за тенис на корт, водни спортове, процедури и масажи в спа центъра, румсървис, телефон, лекар, пране и гладене, бoулинг, шатри на плажа, детегледачка.

Забележка:

Администрацията на хотела има право да внася изменения без предварително предупреждение.

ХРАНЕНЕ

Ultra All Inclusive

 

Основен ресторант "Hunkar":

* Закуска: 07:00-10:00

* Обяд: 12:30-14:00

* Вечеря: 19:00-21:00

Ресторант "Divan":

* Късна закуска: 10:00-11:00

* Среднощно хранене: 21:00-07:00

Снек ресторант "Derya":

* 11:00-18:00

Снек ресторант "Hurrem":

* 12:30-16:00

А-ла-карт ресторанти:

Срещу допълнително заплащане с предварителна резервация:

* Fusion ресторант: 19:00-22:00

* Турски ресторант: 19:00-22:00

Сладкарница "Saray":

* 15:00-18:00

Барове:

* "Pasha" бар: 09:00-00:00 - алкохолни и безалкохолни напитки

* "Lalezar" бар: 09:00-00:00 - алкохолни и безалкохолни напитки

* "Mahzen" бар: 10:00-00:00 - алкохолни и безалкохолни напитки

* "Gülizar" бар: 18:00-01:00 - алкохолни и безалкохолни напитки

* "Şerbet" бар: 10:00-18:00 - безалкохолни напитки и бира

* "Derya" бар: 09:00-18:00 - алкохолни и безалкохолни напитки

* Диско бар: 23:30-02:00 - алкохолни и безалкохолни напитки

* Irish pub: 20:00-00:00 - алкохолни и безалкохолни напитки

* "Bergüzar" бар: 19:00-00:00 - алкохолни и безалкохолни напитки

* "Seyir" бар: 18:00-21:00 - вино и кафе

Забележка:

Администрацията на хотела има право да внася изменения без предварително предупреждение.

ЕКСКУРЗИИ

Памуккале:

В Турция казват: „Който не е видял Памуккале, не е видял нищо!”. С право турците наричат този природен феномен Осмото чудо на света. В превод Памуккале означава „Замък от памук“ - това е едно уникално природно явление, което се намира в Югоизточна Турция. Чудо на природата, което няма аналог. С право този феномен е включен в списъка на ЮНЕСКО на обекти със световна значимост. Водите на термалните извори, богати на минерални соли, в продължение на хилядолетия са образували белоснежни варовикови тераси, които приличат на фантастичен замък. Терасите, които представляват млечнобял като памук, сякаш замръзнал водопад, са разположени на протежение 2 600 м със средна ширина 300 метра. Край Памуккале е имало селище още преди 3000 години. Името на град Хиераполис се превежда като „Свещен град”. Сред най-известните забележителности са: некрополът, добре съхраненият амфитеатър, търговският площад- Агора, храмът на Аполон, римските бани и много други забележителности. Тези от Вас, които желаят, ще се къпят в минералния басейн, в който се е къпала последната египетска царица- Клеопатра. Професионален екскурзовод ще Ви разкаже интересни истории за тези места, които ще Ви заинтригуват.

Екскурзия до гр. Анталия:

По време на екскурзията ще имате възможност да се докоснете не само до архитектурата на града, но и до впечатляващата природа, както и да усетите приятната атмосфера на град Анталия. Турът започва с посещение на националния парк "Дюден", където туристите могат да се насладят на красотата на емблематичния водопад. След това групата се отправя към историческия център "Калеичи", където ще се запознаете с основните забележителности на Анталия - Минаре Йивли, Старото пристанище, Кесик минаре и Вратата на Адриан. В обиколката е включен обяд с национални ястия.

Екскурзия до гр. Алания:

Град Алания ще Ви впечатли със своите закътани улички и усмихнати хора, красиви гледки, плажни ивици и малки островчета, сякаш кацнали насред морето. По време на тура групата се изкачва с автобус на панорамна площадка, от където се открива прекрасна гледка към града. Следва кратка раздходка с пиратски кораб - около 45 минути. Носят се легенди, че в миналото именно Алания е бил пристанищен град на пиратски кораби. С тази екскурзия ще се запознаете и с още много легенди, които се носят за историята на град Алания.

Разходка с яхта:

Подарете си една незабравима морска разходка с яхта по Средиземно море, по време на която ще се насладите на живописното крайбрежие на Анталия и да поплувате в тюркоазените му води. За Вас ще се погрижи приветлив и опитен екипаж, което ще гарантира доброто настроение по време на разходката.

Аквапарк и делфинариум:

Вълшебно място за малки и големи с множеството водни проключения - бързи пързалки, басейни, атрактивна водна дискотека, рафтинг река и делфинариум с весело шоу на водните любимци. Аквапаркът предлага изобилие от удоволствия за младежи и семейства с деца, за един незабравим ден.

Турска баня:

Ако желаете да се завърнете от почивка не само с тен, но и наистина отпочинали, не се лишавайте от удоволствието да отидете на турска баня. Ще се чувствате прекрасно след комбинацията от сауна, басейн и ексфолиращ масаж. Запознайте се и се насладете на турската култура при къпането в типичната атмосфера на турската баня. Оставете се да бъдете масажирани от т.нар. „телак” с ароматни масла или кремове.

Гмуркане:

Турската ривиера е едно от най-добрите места за запознаване с подводния свят на Средиземно море. По време на гмуркането ще се насладите на разнообразната флора и фауна под ръководството на квалифициран инструктор и висококачествено оборудване.

Рафтинг:

Рафтинът е идеалното решение да разнообразите почивката си в някой от Вашите свободни дни, особено ако сте любители на ексремните спортове и силните усещания. Ще имате възможност да се насладете се на красивия каньон и прекрасната природа, като по време на рафтинга ще бъдете съпътствани от опитни инструктори. 

Джип сафари:

Ще откриете нови земи, ще видите паметници на архитектурата и изкуството, ще разберете как живеят хората в турската провинция. Пътят криволичи по нагорнище и внезапно се озовавате в райони, недокоснати от цивилизацията, с девствена природа и разнообразна растителност. Включете се в спиращо дъха приключение, съчетано с прекрасната природа на планинския масив Торос.

Местоположение:

Swandor Topkapi Palace 5*, част от голямата верига Swandor Hotels & Resorts, e хотелски комплекс в турския курорт Лара, разположен на 16 км от град Анталия.

В хотела:

Архитектурата е вдъхновена от величествения султански дворец в Истанбул - Топкапъ Сарай. Бъдете готови да се пренесете в миналото по времето на управление на Османската империя от Сюлейман Великолепни и да бъдете посрещнати като султани. Несъмнено, всеки гост остава изумен от архитектурата и атмосферата на разположия се на брега на Средиземно море хотелски комплекс. Swandor Topkapi Palace предлага комфортно и уютно настаняване, придружено с безупречно обслужване от най-високо ниво. Реновиран е през 2019 г.

Стаи:

Стаите в хотела са реновирани, комфортно и стилно обзаведени и разполагат с балкон. Всички са оборудвани с климатик, минибар (всеки ден се зарежда безплатно с вода и безалкохолни напитки), телефон, LCD телевизор със сателитна телевизия, сейф (безплатен), баня с душ, сешоар, тоалетни принадлежности, чехли, безплатен интернет достъп, сет за приготвяне на чай и кафе.

* Делукс стая (34 кв.м) - разполага с едно двойно и едно единично легло; Макс. настаняване на 2+1 или 3+0/3+1 (ако е бебе до 2,99 г.);

* Делукс супериорна стая (37 кв.м) - стаите са разположени на 3-тия и 4-тия етаж в блоковете на хотела и разполагат с едно двойно и едно единично легло и допълнителен диван; Макс. настаняване на 3+1 или 2+2;

* Делукс фамилна стая в градината на хотела (40 кв.м) - стаите се намират на приземен етаж в блоковете на хотела и разполагат с две спални с едно двойно легло и две единични легла; Разполагат с една баня и тераса; Макс. настаняване на 4 възрастни;

* Делукс фамилна стая (46 кв.м) - стаи с двоен изглед (разположени на ъгъл; две стаи, разделени с врата); две спални с едно двойно легло и две единични легла; Разполагат с една баня и тераса; Макс. настаняване на 4 възрастни;

* Делукс Дуплекс фамилна стая (59 кв.м) - на два етажа; на единия етаж има спалня с двойно легло и баня; на другия - спалня с две единични легла и баня; макс. настаняване на 3+2 или 4+1.

Плаж:

250 м собствен пясъчен плаж и 2 платформи. Безплатно ползване на чадъри, шезлонги и плажни кърпи. Плажни шатри - срещу допълнително заплащане. На плажа разполагате с бар и два снек бара.

Ресторанти и барове:

Опитни готвачи, внимателно подбрани вкусове, различни прозрения и модерни презентации правят чудеса в кухнята на Swandor Topkapi Palace. А ла карт ресторантите с различни тематики предлагат на гостите да опитат традиционна турска кухня и гастрономически вкусове от интернационалната кухня. Хотелът работи на база Ultra All Inclusive и предлага разнообразие барове и заведения за хранене, където се сервират от местни и вносни алкохолни и безалкохолни напитки, свежи коктейли и топли напитки. Срещу допълнително заплащане се предлага румсървис, бутилирани напитки, някои вносни и премиум напитки, енергийни напитки.

* Основен ресторант "Hunkar"

* 2 снек ресторант

* Ресторант "Divan"

* 2 а ла карт ресторанта - фюжън и турски - срещу допълнително заплащане и с предварителна резервация

* Сладкарница 

* "Pasha" бар - алкохолни и безалкохолни напитки

* "Lalezar" бар - алкохолни и безалкохолни напитки

* "Mahzen" бар - алкохолни и безалкохолни напитки

* "Gülizar" бар - алкохолни и безалкохолни напитки

* "Şerbet" бар - безалкохолни напитки и бира

* "Derya" бар - алкохолни и безалкохолни напитки

* Диско бар - алкохолни и безалкохолни напитки

* Irish pub - алкохолни и безалкохолни напитки

* "Bergüzar" бар - алкохолни и безалкохолни напитки

* "Seyir" бар - вино и кафе

За децата:

* Детски бюфет

* Детски басейни

* 3 детски водни пързалки

* Детска площадка

* Мини-клуб (4-12 г.)

* Мини диско

* Детегледачка (срещу заплащане)

Развлечения и спорт:

* Басейни

* Аквапарк с 8 водни пързалки - 5 за възрастни и 3 за деца

* Двуседмична анимационна програма (14 различни шоу програми)

* Музика на живо

* Тематични партита

* Професионални танцови представления

* Дискотека

* Игри край басейна, организирани от аниматорите

* Групови занимания - зумба, йога, аеробика, гимнастика и др.

* Тенис на корт

* Тенис на маса

* Плажен волейбол

* Мини футбол

* Фитнес

* Боча

* Дартс

* Игрална зала

* Боулинг

* Водни спортове 

Спа:

Egna Spa Center предлага разнообразие от масажи и процедури в релаксираща атмосфера за всички гости на хотела между 09:00 и 20:00 часа. Тук гостите могат да се отпуснат в специално обособени релакс стаи и да се възползват от стандартни и VIP пакети, закрит басейн, турска баня, сауна и фитнес център.

Безплатни услуги:

Местни и вносни алкохолни и безалкохолни напитки, включени в концепцията на хотела, анимация, игри на басейна, волейбол, тенис на маса, боча, групови занимания, дартс, фитнес, плажни кърпи, сауна, турска баня, релакс стая, всички басейни в хотела, аквапарк, детски клуб, интернет, чадъри и шезлонги на плажа и около басейните.

Платени услуги:

А ла карт ресторанти, прясно изцедени сокове, някои вносни и премиум напитки, енергийни напитки, бутилирани напитки, тенис на корт, оборудване за тенис на корт, водни спортове, процедури и масажи в спа центъра, румсървис, телефон, лекар, пране и гладене, бoулинг, шатри на плажа, детегледачка.

Забележка:

Администрацията на хотела има право да внася изменения без предварително предупреждение.

Ultra All Inclusive

 

Основен ресторант "Hunkar":

* Закуска: 07:00-10:00

* Обяд: 12:30-14:00

* Вечеря: 19:00-21:00

Ресторант "Divan":

* Късна закуска: 10:00-11:00

* Среднощно хранене: 21:00-07:00

Снек ресторант "Derya":

* 11:00-18:00

Снек ресторант "Hurrem":

* 12:30-16:00

А-ла-карт ресторанти:

Срещу допълнително заплащане с предварителна резервация:

* Fusion ресторант: 19:00-22:00

* Турски ресторант: 19:00-22:00

Сладкарница "Saray":

* 15:00-18:00

Барове:

* "Pasha" бар: 09:00-00:00 - алкохолни и безалкохолни напитки

* "Lalezar" бар: 09:00-00:00 - алкохолни и безалкохолни напитки

* "Mahzen" бар: 10:00-00:00 - алкохолни и безалкохолни напитки

* "Gülizar" бар: 18:00-01:00 - алкохолни и безалкохолни напитки

* "Şerbet" бар: 10:00-18:00 - безалкохолни напитки и бира

* "Derya" бар: 09:00-18:00 - алкохолни и безалкохолни напитки

* Диско бар: 23:30-02:00 - алкохолни и безалкохолни напитки

* Irish pub: 20:00-00:00 - алкохолни и безалкохолни напитки

* "Bergüzar" бар: 19:00-00:00 - алкохолни и безалкохолни напитки

* "Seyir" бар: 18:00-21:00 - вино и кафе

Забележка:

Администрацията на хотела има право да внася изменения без предварително предупреждение.

Памуккале:

В Турция казват: „Който не е видял Памуккале, не е видял нищо!”. С право турците наричат този природен феномен Осмото чудо на света. В превод Памуккале означава „Замък от памук“ - това е едно уникално природно явление, което се намира в Югоизточна Турция. Чудо на природата, което няма аналог. С право този феномен е включен в списъка на ЮНЕСКО на обекти със световна значимост. Водите на термалните извори, богати на минерални соли, в продължение на хилядолетия са образували белоснежни варовикови тераси, които приличат на фантастичен замък. Терасите, които представляват млечнобял като памук, сякаш замръзнал водопад, са разположени на протежение 2 600 м със средна ширина 300 метра. Край Памуккале е имало селище още преди 3000 години. Името на град Хиераполис се превежда като „Свещен град”. Сред най-известните забележителности са: некрополът, добре съхраненият амфитеатър, търговският площад- Агора, храмът на Аполон, римските бани и много други забележителности. Тези от Вас, които желаят, ще се къпят в минералния басейн, в който се е къпала последната египетска царица- Клеопатра. Професионален екскурзовод ще Ви разкаже интересни истории за тези места, които ще Ви заинтригуват.

Екскурзия до гр. Анталия:

По време на екскурзията ще имате възможност да се докоснете не само до архитектурата на града, но и до впечатляващата природа, както и да усетите приятната атмосфера на град Анталия. Турът започва с посещение на националния парк "Дюден", където туристите могат да се насладят на красотата на емблематичния водопад. След това групата се отправя към историческия център "Калеичи", където ще се запознаете с основните забележителности на Анталия - Минаре Йивли, Старото пристанище, Кесик минаре и Вратата на Адриан. В обиколката е включен обяд с национални ястия.

Екскурзия до гр. Алания:

Град Алания ще Ви впечатли със своите закътани улички и усмихнати хора, красиви гледки, плажни ивици и малки островчета, сякаш кацнали насред морето. По време на тура групата се изкачва с автобус на панорамна площадка, от където се открива прекрасна гледка към града. Следва кратка раздходка с пиратски кораб - около 45 минути. Носят се легенди, че в миналото именно Алания е бил пристанищен град на пиратски кораби. С тази екскурзия ще се запознаете и с още много легенди, които се носят за историята на град Алания.

Разходка с яхта:

Подарете си една незабравима морска разходка с яхта по Средиземно море, по време на която ще се насладите на живописното крайбрежие на Анталия и да поплувате в тюркоазените му води. За Вас ще се погрижи приветлив и опитен екипаж, което ще гарантира доброто настроение по време на разходката.

Аквапарк и делфинариум:

Вълшебно място за малки и големи с множеството водни проключения - бързи пързалки, басейни, атрактивна водна дискотека, рафтинг река и делфинариум с весело шоу на водните любимци. Аквапаркът предлага изобилие от удоволствия за младежи и семейства с деца, за един незабравим ден.

Турска баня:

Ако желаете да се завърнете от почивка не само с тен, но и наистина отпочинали, не се лишавайте от удоволствието да отидете на турска баня. Ще се чувствате прекрасно след комбинацията от сауна, басейн и ексфолиращ масаж. Запознайте се и се насладете на турската култура при къпането в типичната атмосфера на турската баня. Оставете се да бъдете масажирани от т.нар. „телак” с ароматни масла или кремове.

Гмуркане:

Турската ривиера е едно от най-добрите места за запознаване с подводния свят на Средиземно море. По време на гмуркането ще се насладите на разнообразната флора и фауна под ръководството на квалифициран инструктор и висококачествено оборудване.

Рафтинг:

Рафтинът е идеалното решение да разнообразите почивката си в някой от Вашите свободни дни, особено ако сте любители на ексремните спортове и силните усещания. Ще имате възможност да се насладете се на красивия каньон и прекрасната природа, като по време на рафтинга ще бъдете съпътствани от опитни инструктори. 

Джип сафари:

Ще откриете нови земи, ще видите паметници на архитектурата и изкуството, ще разберете как живеят хората в турската провинция. Пътят криволичи по нагорнище и внезапно се озовавате в райони, недокоснати от цивилизацията, с девствена природа и разнообразна растителност. Включете се в спиращо дъха приключение, съчетано с прекрасната природа на планинския масив Торос.

Rooms

Room

Created with Sketch.
x1

Owner

Kaloyan

Member Since 2021

СЪСЕДНИ ХОТЕЛИ