Vonresort Golden Beach

Created with Sketch. Сиде, Анталия Карта
Not Rated from 0 review
0/5
100% of guests recommend
Vonresort Golden Beach:

 

Оферта „Ранно записване“

Резервирай от 01.03. до 15.03.

 

 

Ценова таблица:
Начин на плащане:

1. Първо плащане 20% при резервация;

2. Второ плащане 30% до 15.04.2023 г.;

3. Трето плащане 50% до 21 дни преди почивката.

 

Цената включва:

* Директен чартърен полет с включени летищни такси;

* 1 бр. чекиран багаж до 18 кг. и 1 бр. ръчен багаж до 7 кг;

* Трансфер летище - хотел - летище;

* 7 нощувки в избрания хотел на съответната база на изхранване;

* Медицинска застраховка към ЗК Лев Инс АД с покритие 10 000 еврo за лица до 69 г;

* Обслужване на място в Турция от представител на фирмата партньор на Sineva Travel Ltd.

 

Цената не включва:

* Медицинска застраховка към ЗК Лев Инс АД с покритие 10 000 еврo за лица от 70 г. до 84 г. - 10 лв. на човек;

* Застраховка „Отмяна на пътуване“ - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулации;

* Горивна такса (в случай, че авиокомпанията наложи такава);

* Допълнителни екскурзии на място в курорта.

 

Общи условия

Анулации и неустойки:

1. Потребителят има право да анулира резервацията си, при което му се удържат следните неустойки според момента на отказ:

а) до 60 дни преди датата на настаняване - неустойка в размер на 50 лв на стая;

б) от 59 дни до 30 дни преди датата на настаняване - неустойка в размер на депозита;

в) от 29 дни до 15 дни преди датата на настаняване - неустойка в размер на 70% от общата стойност на договора;

г) при по-малко от 15 дни преди датата на настаняване - неустойка в размер на 100% от общата стойност на договора.

2. Остатъкът от внесената сума, след приспадане на дължимите неустойки, не се възстановява и остава под формата на ваучер за нови резервации, направени в период до 12 месеца от момента на отказа.

3. За всяка промяна относно резервацията (период, хотел, транспортно средство или име на пътуващ), след първоначалното записване, се удържа такса обслужване в размер на 50 лв. Не важи при промяна на всички имена в стая, което хотелът приема като нова резервация и се таксува по актуални ценови условия. Всяка промяна по резервация се таксува и заплаща по актуалните към момента на промяна ценови условия.

4. При анулация на пътуването поради болест или други лични причини, свързани с Потребителя, същият дължи на Туроператора неустойка в съответствие със сроковете на анулация и в размерите по т.10.1. Туроператорът има право да удържи стойността на начислената неустойка от извършените плащания по договора.

5. В случай, че Потребителт прекрати своята почивка /екскурзия/ през времетраенето й по свое желание, всички допълнителни разходи, включително и транспортните, са за негова сметка. В този случай не може да има претенции за връщане на част от стойността на заявените услуги.

6. Неявяване на туриста на мястото на тръгване, мястото на настаняване или нарушението на срока за доплащане от страна на туриста се счита за отказ от пътуване. В тези случаи влизат в сила посочените при отказ от пътуване неустойки.

Застраховки:

1. Застрахователят, с когото Туроператорът е сключил застрахователен договор по чл. 97 от Закона за туризма е ЗК „Лев Инс“ АД, гр. София, бул. „Симеоновско Шосе“ №67А, ЕИК 121130788, тел. +359 2 8055333, www.lev-ins.com, с полица № 13062210000440 / 19.04.2022 г. и застрахователна сума 25 000 лв.

2. Туроператорът предлага на Потребителя сключването на доброволна или задължителна застраховка „медицински разходи при болест и злополука на туриста" от името и за сметка на лицензиран застраховател при пътувания извън страната. Задължителната застраховка може да не се сключи, когато Потребителят представи пред Туроператора валидна полица за сключена дългосрочна застраховка „медицински разходи при болест и злополука на туриста", чийто период на валидност обхваща и периода на договора за конкретното пътуване. В този случай Туроператорът прилага копие от застрахователната полица към договора по чл. 84, ал. 1 от Закона за туризма.

3. Туроператорът предоставя на Потребителя информация за условията за сключване на доброволна или задължителна застраховка за покриване на разходите за съдействие, включително репатриране на пътуващия в случай на злополука, болест или смърт, към ЗК „Лев Инс“ АД, гр. София, бул. „Симеоновско Шосе“ №67А, ЕИК 121130788, тел. +359 2 8055333, www.lev-ins.com.

4. Съгласно Общите условия по застраховка „медицински разходи при болест и злополука на туриста", задължение на Потребителя при настъпване на застрахователно събитие е да уведоми асистиращата компания незабавно чрез обаждане на телефона, посочен на полицата и в инструкциите, давани на клиентите, както и да изпълни всички указания на асистиращата компания, представител на Застрахователя. Само след непосредствено информиране на застрахователната компания и координирането от нейна страна на Вашите действия, ще Ви бъде предоставено безплатно /или с последващо компенсиране на разходитe/ обслужване в съответствие със застрахователната полица. Потребителят е длъжен да предостави на Застрахователя при поискване пълна информация за настъпилото събитие и да съдейства за изясняване на обстоятелствата и фактите, касаещи застрахователното събитие.

5. Потребителят има възможност при свое желание и допълнително заплащане да сключи допълнителна доброволна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 82, ал. 1, т. 8 от ЗТ, покриваща разходите за анулиране на пътуването поради здравословни причини на пътуващия и негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора. В зависимост от възрастта на туриста, стойността на застраховката е между 3% и 8% начислени върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване.

6. Туроператорът предоставя на Потребителя информация за условията за сключване на доброволна застраховка “Отмяна на пътуване” към ЗК „Лев Инс“ АД, гр. София, бул. „Симеоновско Шосе“ №67А, ЕИК 121130788, тел. +359 2 8055333, www.lev-ins.com.

Минимален брой участници:

При самолетен транспорт - 100 души; При автобусен транспорт - 35 души; При собствен транспорт - няма изискване. В случай че този брой не бъде набран, Потребителят ще бъде уведомен в следните срокове:

а) 20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност по-голяма от 6 дни;

б) 7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност от 2 до 6 дни;

в) 48 часа преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност по-малка от 2 дни.

Паспортни, визови и здравни изисквания:

а) Паспортни изисквания: При пътуване извън страната: Международен паспорт. Неговата валидност е необходимо да бъде в съответствие със законите на избраната за пътуване държава.

б) Визови изисквания: При пътуване извън страната: Няма. В случай че има визови изисквания, те ще бъдат упоменати в т. 5 от Договора за туристически пакет.

в) Медицински изксвания: При пътуване извън страната: Няма. В случай че има медицински изисквания, те ще бъдат упоменати в т. 5 от Договора за туристически пакет.

Програма на пътуване:

1. Самолетна програма:

Ден 1: Излитане от България с директен чартърен полет. Посрещане от фирмата партньор на туроператора. Трансфер до хотела. Настаняване. Нощувка.

Ден 2-7: Свободно време за плаж и почивка. Възможност за посещение на допълнителните екскурзии на място, предложени от фирмата партньор, които се заявяват и заплащат на място.

Ден 8: След закуска освобождаване на стаите и трансфер до летището за директен чартърен полет до България.

2. Автобусна програма:

Ден 1: Отпътуване от България следобед с автобус. Пристигане на следващия ден в избрания хотел. Настаняване. Нощувка.

Ден 2-8: Свободно време за плаж и почивка. Възможност за посещение на допълнителните екскурзии на място, предложени от фирмата партньор, които се заявяват и заплащат на място.

Ден 9: След закуска освобождаване на стаите и отпътуване от хотела. Пристигане на следващия ден преди обяд в България.

3. Собствен транспорт:

Програмата на пътуване се определя индивидуално от всеки клиент.

Check In 12:00 pm
Check Out 12:00 pm
Hotel Policies

ОПИСАНИЕ

Местоположение:

Vonresort Golden Beach Hotel 5* се намира на 65 км. от Анталия, на 17 км. от красивия град Манавгат и на 11 км. от Сиде.

В хотела:

От трите хотела, които са част от комплекса, хотел Von Golden Beach разполага с най-голяма обща площ - 130 000 кв.м. Настаняването се осъществява в множество двуетажни (има няколко 3 и 4-етажни) вили, разпръснати по територията. Комплексът разполага със 7 а-ла-карт ресторанта, множество барове, включително 2 бара на плажа, кафене и бистро, където можете да се възползвате от късна закуска (00:00 - 08:00), външни басейни за възрастни и деца, аквапарк с общо 13 пързалки, СПА център и фитнес, игрална зала, дискотека. Провежда се забавна анимация за възрастни и деца, шоу програми на амфитеатъра, който се намира сред множество алеи с поставени пейки за почивка. Всеки един от трите хотела от веригата Von разполага със собствен основен ресторант, който се ползва само от гостите на съответния хотел. Плажът, аквапаркът, детският кът и детската площадка са общи за трите хотела.

* Основен ресторант

* 7 а ла карт ресторанта: 2 турски, рибен, италиански, средиземноморски, стек и азиатски - срещу заплащане

* Бар на басейна

* Лоби бар

* Бар в градината

* Диско бар

* Закрит басейн

* Закрит детски басейн

* Открит басейн

* Открит детски басейн

* Релакс басейн

Стаи:

Общата площ на хотела е 130 000 кв.м. и последно е реновиран през 2012 г. Състои се от 2, 3 и 4- етажни вили (основно са на 2 етажа). В хотела има общо 623 стаи, като те са разпределени в стандартни, фамилни или фамилни апартаменти. Всички стаи са оборудвани с: минибар с безплатна вода, климатик, сейф - безплатен, сешоар, Wi-Fi - безплатен, телевизор, баня с тоалетна, телефон и балкон.

* Стандартни стаи - с обща площ от 30 ми максимален капацитет от 2-ма възрастни и 1 дете. Стандартните стаи са с изглед градина. Стаята е оборудвана с климатик, телевизор, телефон, сейф, мини бар, сешоар и баня с вана или душ. Леглата могат да бъдат двойни, единични или спалня и единично легло. 

* Фамилни стаи - с обща площ от  40 ми максимален капацитет до 4-ма възрастни. Състоят се от две стаи разделени с врата. Оборудвани са с климатик, телевизор, телефон, сейф, мини бар, сешоар и баня с вана или душ. Леглата могат да бъдат спалня с двуетажно легло или спалня с единични легла.

* Фамилни апартаменти - с обща площ от 62 м2 и максимален капацитет до 6-ма възрастни. Стaите са оборудвани с климатик, телевизор, телефон, сейф, мини бар, сешоар и баня с вана. Леглата са двойни и единични. 

Плаж:

Хотелът се намира на около 500-600 м. от брега на морето (разстояние от най-крайната вила) с пясъчен плаж и плавен преход в морето. На разположение на гостите са електрически колички, които се движат непрекъснато до плажа и може да се ползват при нужда. На плажа разполагате с хубава платформа за скачане, както и 2 бара - на плажа и на платформата. Чадъри, шезлонги и кърпи - безплатни.

За децата:

* Детска площадка - до пързалките

* Детски кът

* Детски басейн

* Анимация

* Мини клуб

* Мини зоопарк 

Развлечения:

* Аквапарк с 13 водни пързалки

* Тенис на маса

* Плажен волейбол

* Боча

* Дартс

 * Електронни игри

* Боулинг

* Водни спортове

* СПА център

* Фитнес зала и открит фитнес

Забележка:

Администрацията на хотела има право да внася изменения без предварително предупреждение.

 

 

 

 

ХРАНЕНЕ

Ultra All Inclusive

 

Основен ресторант:

* Закуска 07:00-10:00

* Късна закуска 10:00-11:00

* Обяд 12:30-14:00

* Вечеря 19:00-21:00

А-ла-карт ресторанти: (10 евро на човек на посещение)

* Longhorn Restaurant (месен ресторант) на приземен етаж - 19:00 - 21:30

* Radika (средиземноморски) - 19:00 - 21:30

* Vogatore Restaurant (италиански) - 19:00 - 21:30

* Kekik Restaurant (турски) - 19:00 - 21:30

* Kaiseki (ориенталски-азиатски) - приземен етаж - 19:00 - 21:30

* Beluga (рибен) - приземен етаж - 19:00 - 21:30

* Kaftan Kebab Restaurant (турски) - тераса с изглед басейн - 19:00 - 21:30

Един ден в седмицата ресторантите са затворени. Всички алкохолни напитки се заплашат допълнително. За лица под 12 г. ресторантите а-ла-карт са безплатни.

Vogotore и Kelik се намират в хотел Vonresort Golden Beach.

Барове:

* Cydonia Food Corner (закуски) - тераса с изглед басейн - 12:30 - 16:00

* Sofra Gozleme House (закуски) - 12:00 - 15:45

* L'atelier du chef - 00:00-07:00 - платен

* Taurids Lobby Bar - 24h - платен

* Fragaria Patisserie (сладкарница) - 14:30 - 18:00

* Jasper Disco (дискотека) - 23:30-02:00 - платен

* Coffee House (кафене) - 16:00-24:00

* Aquarids Pool-Bar (бар на басейна) -10:00 - 24:00

* Tamarix Beach-Bar (бар на плажа) - 10:00 - 24:00

* Aquapark Bar (в аквапарка) - 10:00 - 17:00

* Aquapark Snack  (снек бар в аквапарка) - 12:00 - 16:00

* Irish Pub (3/7) (3 дни в седмицата) - 19:00 - 23:00

Забележка:

Администрацията на хотела има право да внася изменения без предварително предупреждение.

 

 

 

 

 

ЕКСКУРЗИИ

Памуккале:

В Турция казват: „Който не е видял Памуккале, не е видял нищо!”. С право турците наричат този природен феномен Осмото чудо на света. В превод Памуккале означава „Замък от памук“ - това е едно уникално природно явление, което се намира в Югоизточна Турция. Чудо на природата, което няма аналог. С право този феномен е включен в списъка на ЮНЕСКО на обекти със световна значимост. Водите на термалните извори, богати на минерални соли, в продължение на хилядолетия са образували белоснежни варовикови тераси, които приличат на фантастичен замък. Терасите, които представляват млечнобял като памук, сякаш замръзнал водопад, са разположени на протежение 2 600 м със средна ширина 300 метра. Край Памуккале е имало селище още преди 3000 години. Името на град Хиераполис се превежда като „Свещен град”. Сред най-известните забележителности са: некрополът, добре съхраненият амфитеатър, търговският площад- Агора, храмът на Аполон, римските бани и много други забележителности. Тези от Вас, които желаят, ще се къпят в минералния басейн, в който се е къпала последната египетска царица- Клеопатра. Професионален екскурзовод ще Ви разкаже интересни истории за тези места, които ще Ви заинтригуват.

Екскурзия до гр. Анталия:

По време на екскурзията ще имате възможност да се докоснете не само до архитектурата на града, но и до впечатляващата природа, както и да усетите приятната атмосфера на град Анталия. Турът започва с посещение на националния парк "Дюден", където туристите могат да се насладят на красотата на емблематичния водопад. След това групата се отправя към историческия център "Калеичи", където ще се запознаете с основните забележителности на Анталия - Минаре Йивли, Старото пристанище, Кесик минаре и Вратата на Адриан. В обиколката е включен обяд с национални ястия.

Екскурзия до гр. Алания:

Град Алания ще Ви впечатли със своите закътани улички и усмихнати хора, красиви гледки, плажни ивици и малки островчета, сякаш кацнали насред морето. По време на тура групата се изкачва с автобус на панорамна площадка, от където се открива прекрасна гледка към града. Следва кратка раздходка с пиратски кораб - около 45 минути. Носят се легенди, че в миналото именно Алания е бил пристанищен град на пиратски кораби. С тази екскурзия ще се запознаете и с още много легенди, които се носят за историята на град Алания.

Разходка с яхта:

Подарете си една незабравима морска разходка с яхта по Средиземно море, по време на която ще се насладите на живописното крайбрежие на Анталия и да поплувате в тюркоазените му води. За Вас ще се погрижи приветлив и опитен екипаж, което ще гарантира доброто настроение по време на разходката.

Аквапарк и делфинариум:

Вълшебно място за малки и големи с множеството водни проключения - бързи пързалки, басейни, атрактивна водна дискотека, рафтинг река и делфинариум с весело шоу на водните любимци. Аквапаркът предлага изобилие от удоволствия за младежи и семейства с деца, за един незабравим ден.

Турска баня:

Ако желаете да се завърнете от почивка не само с тен, но и наистина отпочинали, не се лишавайте от удоволствието да отидете на турска баня. Ще се чувствате прекрасно след комбинацията от сауна, басейн и ексфолиращ масаж. Запознайте се и се насладете на турската култура при къпането в типичната атмосфера на турската баня. Оставете се да бъдете масажирани от т.нар. „телак” с ароматни масла или кремове.

Гмуркане:

Турската ривиера е едно от най-добрите места за запознаване с подводния свят на Средиземно море. По време на гмуркането ще се насладите на разнообразната флора и фауна под ръководството на квалифициран инструктор и висококачествено оборудване.

Рафтинг:

Рафтинът е идеалното решение да разнообразите почивката си в някой от Вашите свободни дни, особено ако сте любители на ексремните спортове и силните усещания. Ще имате възможност да се насладете се на красивия каньон и прекрасната природа, като по време на рафтинга ще бъдете съпътствани от опитни инструктори. 

Джип сафари:

Ще откриете нови земи, ще видите паметници на архитектурата и изкуството, ще разберете как живеят хората в турската провинция. Пътят криволичи по нагорнище и внезапно се озовавате в райони, недокоснати от цивилизацията, с девствена природа и разнообразна растителност. Включете се в спиращо дъха приключение, съчетано с прекрасната природа на планинския масив Торос.

 

 

Местоположение:

Vonresort Golden Beach Hotel 5* се намира на 65 км. от Анталия, на 17 км. от красивия град Манавгат и на 11 км. от Сиде.

В хотела:

От трите хотела, които са част от комплекса, хотел Von Golden Beach разполага с най-голяма обща площ - 130 000 кв.м. Настаняването се осъществява в множество двуетажни (има няколко 3 и 4-етажни) вили, разпръснати по територията. Комплексът разполага със 7 а-ла-карт ресторанта, множество барове, включително 2 бара на плажа, кафене и бистро, където можете да се възползвате от късна закуска (00:00 - 08:00), външни басейни за възрастни и деца, аквапарк с общо 13 пързалки, СПА център и фитнес, игрална зала, дискотека. Провежда се забавна анимация за възрастни и деца, шоу програми на амфитеатъра, който се намира сред множество алеи с поставени пейки за почивка. Всеки един от трите хотела от веригата Von разполага със собствен основен ресторант, който се ползва само от гостите на съответния хотел. Плажът, аквапаркът, детският кът и детската площадка са общи за трите хотела.

* Основен ресторант

* 7 а ла карт ресторанта: 2 турски, рибен, италиански, средиземноморски, стек и азиатски - срещу заплащане

* Бар на басейна

* Лоби бар

* Бар в градината

* Диско бар

* Закрит басейн

* Закрит детски басейн

* Открит басейн

* Открит детски басейн

* Релакс басейн

Стаи:

Общата площ на хотела е 130 000 кв.м. и последно е реновиран през 2012 г. Състои се от 2, 3 и 4- етажни вили (основно са на 2 етажа). В хотела има общо 623 стаи, като те са разпределени в стандартни, фамилни или фамилни апартаменти. Всички стаи са оборудвани с: минибар с безплатна вода, климатик, сейф - безплатен, сешоар, Wi-Fi - безплатен, телевизор, баня с тоалетна, телефон и балкон.

* Стандартни стаи - с обща площ от 30 ми максимален капацитет от 2-ма възрастни и 1 дете. Стандартните стаи са с изглед градина. Стаята е оборудвана с климатик, телевизор, телефон, сейф, мини бар, сешоар и баня с вана или душ. Леглата могат да бъдат двойни, единични или спалня и единично легло. 

* Фамилни стаи - с обща площ от  40 ми максимален капацитет до 4-ма възрастни. Състоят се от две стаи разделени с врата. Оборудвани са с климатик, телевизор, телефон, сейф, мини бар, сешоар и баня с вана или душ. Леглата могат да бъдат спалня с двуетажно легло или спалня с единични легла.

* Фамилни апартаменти - с обща площ от 62 м2 и максимален капацитет до 6-ма възрастни. Стaите са оборудвани с климатик, телевизор, телефон, сейф, мини бар, сешоар и баня с вана. Леглата са двойни и единични. 

Плаж:

Хотелът се намира на около 500-600 м. от брега на морето (разстояние от най-крайната вила) с пясъчен плаж и плавен преход в морето. На разположение на гостите са електрически колички, които се движат непрекъснато до плажа и може да се ползват при нужда. На плажа разполагате с хубава платформа за скачане, както и 2 бара - на плажа и на платформата. Чадъри, шезлонги и кърпи - безплатни.

За децата:

* Детска площадка - до пързалките

* Детски кът

* Детски басейн

* Анимация

* Мини клуб

* Мини зоопарк 

Развлечения:

* Аквапарк с 13 водни пързалки

* Тенис на маса

* Плажен волейбол

* Боча

* Дартс

 * Електронни игри

* Боулинг

* Водни спортове

* СПА център

* Фитнес зала и открит фитнес

Забележка:

Администрацията на хотела има право да внася изменения без предварително предупреждение.

 

 

 

 

Ultra All Inclusive

 

Основен ресторант:

* Закуска 07:00-10:00

* Късна закуска 10:00-11:00

* Обяд 12:30-14:00

* Вечеря 19:00-21:00

А-ла-карт ресторанти: (10 евро на човек на посещение)

* Longhorn Restaurant (месен ресторант) на приземен етаж - 19:00 - 21:30

* Radika (средиземноморски) - 19:00 - 21:30

* Vogatore Restaurant (италиански) - 19:00 - 21:30

* Kekik Restaurant (турски) - 19:00 - 21:30

* Kaiseki (ориенталски-азиатски) - приземен етаж - 19:00 - 21:30

* Beluga (рибен) - приземен етаж - 19:00 - 21:30

* Kaftan Kebab Restaurant (турски) - тераса с изглед басейн - 19:00 - 21:30

Един ден в седмицата ресторантите са затворени. Всички алкохолни напитки се заплашат допълнително. За лица под 12 г. ресторантите а-ла-карт са безплатни.

Vogotore и Kelik се намират в хотел Vonresort Golden Beach.

Барове:

* Cydonia Food Corner (закуски) - тераса с изглед басейн - 12:30 - 16:00

* Sofra Gozleme House (закуски) - 12:00 - 15:45

* L'atelier du chef - 00:00-07:00 - платен

* Taurids Lobby Bar - 24h - платен

* Fragaria Patisserie (сладкарница) - 14:30 - 18:00

* Jasper Disco (дискотека) - 23:30-02:00 - платен

* Coffee House (кафене) - 16:00-24:00

* Aquarids Pool-Bar (бар на басейна) -10:00 - 24:00

* Tamarix Beach-Bar (бар на плажа) - 10:00 - 24:00

* Aquapark Bar (в аквапарка) - 10:00 - 17:00

* Aquapark Snack  (снек бар в аквапарка) - 12:00 - 16:00

* Irish Pub (3/7) (3 дни в седмицата) - 19:00 - 23:00

Забележка:

Администрацията на хотела има право да внася изменения без предварително предупреждение.

 

 

 

 

 

Памуккале:

В Турция казват: „Който не е видял Памуккале, не е видял нищо!”. С право турците наричат този природен феномен Осмото чудо на света. В превод Памуккале означава „Замък от памук“ - това е едно уникално природно явление, което се намира в Югоизточна Турция. Чудо на природата, което няма аналог. С право този феномен е включен в списъка на ЮНЕСКО на обекти със световна значимост. Водите на термалните извори, богати на минерални соли, в продължение на хилядолетия са образували белоснежни варовикови тераси, които приличат на фантастичен замък. Терасите, които представляват млечнобял като памук, сякаш замръзнал водопад, са разположени на протежение 2 600 м със средна ширина 300 метра. Край Памуккале е имало селище още преди 3000 години. Името на град Хиераполис се превежда като „Свещен град”. Сред най-известните забележителности са: некрополът, добре съхраненият амфитеатър, търговският площад- Агора, храмът на Аполон, римските бани и много други забележителности. Тези от Вас, които желаят, ще се къпят в минералния басейн, в който се е къпала последната египетска царица- Клеопатра. Професионален екскурзовод ще Ви разкаже интересни истории за тези места, които ще Ви заинтригуват.

Екскурзия до гр. Анталия:

По време на екскурзията ще имате възможност да се докоснете не само до архитектурата на града, но и до впечатляващата природа, както и да усетите приятната атмосфера на град Анталия. Турът започва с посещение на националния парк "Дюден", където туристите могат да се насладят на красотата на емблематичния водопад. След това групата се отправя към историческия център "Калеичи", където ще се запознаете с основните забележителности на Анталия - Минаре Йивли, Старото пристанище, Кесик минаре и Вратата на Адриан. В обиколката е включен обяд с национални ястия.

Екскурзия до гр. Алания:

Град Алания ще Ви впечатли със своите закътани улички и усмихнати хора, красиви гледки, плажни ивици и малки островчета, сякаш кацнали насред морето. По време на тура групата се изкачва с автобус на панорамна площадка, от където се открива прекрасна гледка към града. Следва кратка раздходка с пиратски кораб - около 45 минути. Носят се легенди, че в миналото именно Алания е бил пристанищен град на пиратски кораби. С тази екскурзия ще се запознаете и с още много легенди, които се носят за историята на град Алания.

Разходка с яхта:

Подарете си една незабравима морска разходка с яхта по Средиземно море, по време на която ще се насладите на живописното крайбрежие на Анталия и да поплувате в тюркоазените му води. За Вас ще се погрижи приветлив и опитен екипаж, което ще гарантира доброто настроение по време на разходката.

Аквапарк и делфинариум:

Вълшебно място за малки и големи с множеството водни проключения - бързи пързалки, басейни, атрактивна водна дискотека, рафтинг река и делфинариум с весело шоу на водните любимци. Аквапаркът предлага изобилие от удоволствия за младежи и семейства с деца, за един незабравим ден.

Турска баня:

Ако желаете да се завърнете от почивка не само с тен, но и наистина отпочинали, не се лишавайте от удоволствието да отидете на турска баня. Ще се чувствате прекрасно след комбинацията от сауна, басейн и ексфолиращ масаж. Запознайте се и се насладете на турската култура при къпането в типичната атмосфера на турската баня. Оставете се да бъдете масажирани от т.нар. „телак” с ароматни масла или кремове.

Гмуркане:

Турската ривиера е едно от най-добрите места за запознаване с подводния свят на Средиземно море. По време на гмуркането ще се насладите на разнообразната флора и фауна под ръководството на квалифициран инструктор и висококачествено оборудване.

Рафтинг:

Рафтинът е идеалното решение да разнообразите почивката си в някой от Вашите свободни дни, особено ако сте любители на ексремните спортове и силните усещания. Ще имате възможност да се насладете се на красивия каньон и прекрасната природа, като по време на рафтинга ще бъдете съпътствани от опитни инструктори. 

Джип сафари:

Ще откриете нови земи, ще видите паметници на архитектурата и изкуството, ще разберете как живеят хората в турската провинция. Пътят криволичи по нагорнище и внезапно се озовавате в райони, недокоснати от цивилизацията, с девствена природа и разнообразна растителност. Включете се в спиращо дъха приключение, съчетано с прекрасната природа на планинския масив Торос.

 

 

Rooms

Room

Created with Sketch.
x1

Owner

Kaloyan

Member Since 2021

СЪСЕДНИ ХОТЕЛИ